Elimină protecția DRM cu Audials Tunebite

Elimină protecția DRM cu Audials Tunebite 2019 Platinum. DRM este conceput pentru a impune restricții asupra modului în care utilizatorii vizualizează conținutul. Citiți în continuare acest articol și veți afla cum să eliminați protecția DRM.

Elimină protecția DRM cu Audials Tunebite

DRM (Digital rights management) a devenit un standard industrial pentru platformele de streaming. Acesta este pentru a ajuta la protecția conținutului de a fi copiat/furat și distribuit, dar poate provoca probleme și utilizatorilor care respectă legea.

DRM plasează un cod suplimentar în fișierele media care implementează o varietate de restricții, de la câte dispozitive pot vizualiza fișierele sau de câte ori pot fi vizualizate. Funcția exactă diferă în funcție de distribuitorul conținutului, dar toate sunt destinate să elimine controlul conținutului din mâinile utilizatorului și să îl pună în mâinile unui sistem informatic.

Aceste restricții pot duce adesea la probleme cu redarea sau uneori pot împiedica vizualizarea conținutului pe telefon sau pe tabletă. În mod normal putem copia conținutul protejat dacă acesta este pentru uz personal, în acest articol vom vorbi despre Audials Tunebite 2019 Platinum.

Elimină protecția DRM

Elimină protecția DRM

  • Obțineți programul Audials Tunebite 2019. Acesta este un program ieftin și ușor de folosit care vă va permite să înregistrați streaming într-o mare varietate de formate, și pentru un număr mare de dispozitive. Dacă vă aflați în luptă cu DRM-ul, atunci acest software va fi de neprețuit.
  • Descărcați-l pe PC și porniți-l. Programul oferă instrucțiuni pas cu pas despre cum să profitați la maximum de acest program, oferă ghiduri personalizate pentru înregistrarea conținutului de la Netflix, Spotify, Amazon, Youtube și multe altele.
  • Puteți selecta formatul de ieșire pe care doriți să îl utilizați pe dispozitiv iar software-ul va înregistra streaming-ul automat. Tot ce trebuie să faceți este să îl mutați în dispozitivul vostru și ați terminat.

Dacă nu știți cum puteți transfera casete video (VHS) pe DVD, avem un articol dedicat acestui subiect. Cel mai simplu mod de înregistrare casete video pe DVD.