Cel mai simplu mod de înregistrare casete video pe DVD

Cel mai simplu mod de înregistrare casete video pe DVD. Comparativ cu DVD-ul, să nu mai vorbim de Blu-ray, casetele video VHS sunt de o calitate foarte slabă. Dacă nu ați mai văzut un film pe o casetă video de mult timp, ar fi o idee bună să vedeți unul pentru a vedea diferența dintre formatele video mai moderne.

Cel mai simplu mod de înregistrare casete video pe DVD

Dacă vă decideți să transferați casete video pe DVD, veți avea nevoie de un player video VHS, deci dacă nu îl mai aveți pe cel vechi, va trebui să împrumutați sau să cumpărați unul.

Transferă casete video pe DVD

O soluție simplă este conectarea ieșirii video de la un player VHS la intrarea video a unui DVD recorder. Pentru aceasta veți avea nevoie de un cablu A/V sau Scart, dacă nu un cablu RCA.

Cel mai simplu mod de înregistrare casete video pe DVD exemplu DVD recorder

Dacă nu aveți un DVD recorder, PC-ul vostru vă va oferi mijloacele necesare de a digitaliza casetele video și, să le ardeți pe un DVD. Cu toate acestea, veți avea nevoie de hardware suplimentar pentru captură video și software-ul asociat.

Din moment ce calitatea imaginii este o problemă la casetele video VHS ar trebui să cautați bine înainte să cumpărați o placa bună de captură video prin USB, și vedeți mai întâi unele recenzii despre ce cumpărați (de multe ori părerile altora contează foarte mult).

Cel mai simplu mod de înregistrare casete video pe DVD convertor VHS

Un alt mod de a înregistra casetele video, este dacă aveți placă TV tuner pe PC. Tot cu cablurile menționate mai sus puteți face acest lucru, și ca program de captură puteți folosi CyberLink. Nu neapărat doar anumite PC-uri mai noi vin cu o placă TV tuner instalată. Chiar și un model mai vechi din 2003 cum ar fi Medion avea așa ceva, și prețul era de 1000 euro, nu doar pentru că avea TV tuner dar și pentru celelalte caracteristici la vremea aceea.

Cel mai simplu mod de înregistrare casete video pe DVD medion PC

Dacă doriți să înregistrați casete audio pe PC, avem un articol în care explicăm pas cu pas cum să faceți acest lucru. Înregistrare de pe caseta audio pe calculator în MP3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *