Eliberează spațiu pe hard disk prin eliminarea fișierelor

Eliberează spațiu pe hard disk prin eliminarea fișierelor. Adesea, este necesar să faceți spațiu liber pe hard disk, situație care se va întâmpla în cazul în care aveți o cantitate mare de fișiere salvate pe PC sau laptop.

Eliberează spațiu pe hard disk prin eliminarea fișierelor

Dar printre aceste date pot exista și fișiere duplicate care ocupă spațiu inutil pe hard disk, și pentru a le elimina va trebui să le găsiți și să le ștergeți.

Folosirea manuală a acestui tip de operațiune poate fi foarte obositoare, motiv pentru care este esențial să se folosească un program special.

Printre diferitele programe disponibile pentru acest scop, PC Manager este cu siguranță demn de remarcat.

Programul PC Manager este bazat pe Java și vă permite să eliminați fișierele duplicate, și spre deosebire de toate celelalte resurse similare, pune la dispoziția utilizatorilor caracteristici suplimentare, cum ar fi opțiunea care permite identificarea și ștergerea fișierelor neutilizate și ștergerea celor primite prin Bluetooth.

Folosind acest program utilizatori pot utiliza și Password Generator care generează parole sigure și aleatoare.

PC Manager are o interfață de utilizator foarte simplă și foarte curată, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol și pentru a efectua operațiile descrise mai sus, tot ce va trebui să faceți este să faceți clic pe comanda corespunzătoare.

Programul, așa cum am menționat deja, se bazează pe Java și pentru a fi folosit, va fi necesar să aveți JRE instalat pe computer. PC Manager este un program gratuit și poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows.

Pentru a descărca acest program care eliberează spațiu pe hard disk, conectați-vă la site-ul softpedia, și faceți clic pe butonul Download Now. După ce fișierul este descărcat pe PC sau laptop, faceți dublu clic pe PC Manager 1.0.exe apoi urmați instrucțiunile de instalare.

Dacă doriți să înregistrați ecranul pe PC sau laptop în format GIF, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Înregistrează ecranul în format GIF pe PC sau laptop.