Editor de imagini cu suport pentru plugin-uri

Editor de imagini cu suport pentru plugin-uri. Chiar dacă aici pe omulbun.com, am mai vorbit despre numeroase aplicații și programe datorită cărora puteți edita imagini, astăzi, dragi cititori, vă voi prezenta un instrument interesant, care cu siguranță o să vă placă.

Editor de imagini cu suport pentru plugin-uri

Editor de imagini cu suport pentru plugin-uri

Editor de imagini Tinuous

Instrumentul în cauză se numește Tinuous, acesta este un soft complet gratuit și specific pentru sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care vă permite să editați imagini cu doar câteva click-uri și ale căror funcții, spre deosebire de alte programe de editat imagini, pot fi extinse folosind plugin-uri adecvate.

Programul a fost dezvoltat pentru a efectua simultan conversia imaginilor, caracteristică care este deosebit de utilă în toate acele cazuri în care nu există timpul necesar, sau dorința de a acționa asupra fișierelor individuale.

Cu Tinuous puteți redimensiona imaginile, redenumi, ajustați calitatea, schimbați luminozitatea, contrastul, saturația, nuanța și multe altele. Programul acceptă toate cele mai comune formate de imagine, inclusiv JPEG, GIF, PNG, BMP și TIFF.

Interfața programului poate părea, la prima vedere, puțin complicată, asa cum se poate observa în imaginea de la începutul acestui articol, dar nu trebuie să vă lăsați înșelați de interfața programului. În partea stângă în fereastra programului există o casetă care conține structura de directoare care poate face procesul de explorare a fișierelor stocate pe calculator foarte rapid și intuitiv.

Din partea dreaptă în fereastra programului, modificările enumerate mai sus pot fi aduse imaginilor selectate, selectând filele relevante și setând diverși parametri disponibili. Din păcate programul nu este testat pe Windows 10 și poate fi folosit cu siguranță pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.

Download Tinuous

Pentru download acest editor de imagini accesați site-ul (vieas.com/en/software/tinuous.html) și dați click pe link-ul Software. Pe pagina care se deschide căutați programul Tinuous (Ctrl+F) și alegeți formatul exe32, zip32, exe64, zip64, apoi dați click, și salvați programul pe calculator.

În mod alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul softpedia. Accesați pagina programului și dați click pe butonul Download Now, în fereastra care se deschide alegeți sistemul vostru de operare Softpedia Secure Download (US) – x86 sau Softpedia Secure Download (EU) – x64 apoi salvați fișierul Tinuous4002_32.exe pe calculator.

Creează PDF-uri din peste 300 de formate de fișiere.