Creează PDF-uri din peste 300 de formate de fișiere

Creează PDF-uri din peste 300 de formate de fișiere. Dacă nu vă ocupați de documente care trebuie semnate, alegerea de a salva anumite fișiere sub formă de PDF poate fi cu siguranță mult mai practică, atât în ceea ce privește consultarea acestora, cât și în ceea ce privește partajarea cu alți utilizatori.

Creează PDF-uri din peste 300 de formate de fișiere

În acest caz, utilizarea unei imprimante virtuale este cu siguranță foarte utilă pentru a converti documentele în format PDF, în special deoarece în acest fel este posibil să trimiteți documente și informații direct din orice program instalat pe sistemul de operare care, de fapt, susțineți acest mod.

Dacă căutați o soluție validă prin care să creați documente PDF din orice tip de fișier, atunci utilizarea unui instrument precum Free PDF Creator s-ar putea dovedi a fi foarte util dar și confortabil.

Program care creează PDF-uri din peste 300 de formate de fișiere

Free PDF Creator este un program complet gratuit și poate fi utilizat, fără nicio problemă pe aproape toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, odată utilizat, vă permite să creați fișiere PDF începând de la peste 300 de diferite formate care includ, desigur, și Word, PowerPoint și Excel.

Free PDF Creator se instalează ca o imprimantă virtuală capabilă să convertească documente prin simpla accesare a meniului de imprimare Windows. În funcție de diferitele nevoi, este posibil să alegeți modul de instalare, selectând modul standard, va instala o imprimantă virtuală locală pe PC-ul în uz, modul server, va instala o imprimantă virtuală partajată pentru a garanta posibilitatea de a imprima documente PDF și de la alte calculatoare conectate la rețea.

Toate setările referitoare la utilizarea programului sunt accesibile din fereastra FreePDF Creator, așa cum este posibil să observați în imaginea de la începutul acestui articol, din care se poate seta calitatea de ieșire a fișierului, proprietățile documentului, și de asemenea, puteți pune și o parolă pentru a crește gradul de protecție al PDF-urilor și, pentru a nu rata nimic, puteți accesa și unele opțiuni de editare a documentelor.

Download program de făcut PDF

Pentru download acest program de făcut PDF-uri gratis, accesați site-ul pdfconverter și dați click pe butonul Download Free apoi salvați fișierul InstallFreePDFCreator.exe pe calculator.

Download program de făcut PDF

Trebuie menționat faptul că, din păcate, FreePDF Creator nu este compatibil cu Windows 10, poate fi folosit pe un calculator sau laptop care rulează unul dintre următoarele sisteme operative: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows NT 4.0, Windows ME și Windows 98.

Dacă ați primit un document PDF pe telefonul vostru Android sau iPhone dar nu îl puteți citi, vă sfătuiesc să citiți un articol separat, dedicat aplicațiilor pentru documente PDF. Aplicații pentru documente PDF Android sau iPhone.