Aplicații pentru PDF Android sau iPhone

Aplicații pentru PDF Android sau iPhone. Dacă cauți o aplicație pentru PDF, pentru că ai primit un document pe telefon și nu știi cum să îl citești, ai ajuns în locul potrivit. În acest articol vom vorbi despre cele mai bune aplicați pentru citirea documentelor PDF.

Aplicații pentru PDF Android sau iPhone

Aplicațiile pentru PDF despre care vom vorbi sunt gratuite (cel puțin în versiunea lor de bază) și disponibile pentru dispozitive Android și iOS, le puteți descărca din Magazinul Play sau App Store.

Adobe Acrobat Reader (Android/iPhone)

aplicatie pentru pdf Adobe Acrobat Reader

Dacă vorbim despre cele mai bune aplicații gratuite pentru citirea și editarea fișierelor PDF, trebuie să menționăm imediat Adobe Acrobat Reader, cea mai cunoscută aplicație dezvoltată de compania Adobe, aceasta vă permite să aveți acces la fișierele PDF chiar și pe dispozitivele mobile.

Aceasta este o aplicație care oferă, de asemenea, mai multe caracteristici suplimentare care pot fi deosebit de convenabile: de exemplu, posibilitatea de a evidenția, desena, să faceți adnotări și multe altele în fișierul PDF. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS.

iBooks (iPhone)

Poate că nu știați, dar toate dispozitivele iOS integrează o aplicație implicită pentru a citi PDF-urile. Aplicația se numește iBooks și, deși este de obicei folosită numai pentru a citi cărți în format digital, poate fi un instrument foarte util pentru vizualizarea și editarea oricărui fișier în format PDF.

Aplicația este de obicei deja preinstalată pe iPhone sau iPad, în cazul în care ați dezinstalat aplicația pentru elibera spațiu din memoria dispozitivului, atunci o puteți reinstala din App Store.

Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că aplicația permite modificarea fișierelor numai pe dispozitivele iPhone și iPad care au versiunea iOS 11, cea mai recent actualizată a sistemului de operare Apple.

eReader Prestigio (Android)

Aplicații pentru PDF eReader Prestigio

O altă aplicație destul de bună pentru PDF-uri este eReader Prestigio, un cititor de cărți care vă permite să citiți fișiere în mai multe formate: epub, epub3, fb2, fb2.zip, mobi, pdf, html, doc, rtf și txt. De asemenea, acceptă cărți electronice protejate prin intermediul sistemului Adobe DRM.

Alte aplicații pentru PDF

Iată câteva alte alternative bune la aplicațiile PDF pe care le-am enumerat mai sus.

  • Foxit Mobile PDF (Android / iOS) –  O aplicație care are rolul de cititor PDF și încorporează, de asemenea, unele funcționalități pentru editarea fișierelor. Mai ales că este gratuită, aceasta este una dintre cele mai descărcate aplicații din App Store și Magazin Play.
  • Readdle PDF Expert (iOS) –  Aceasta este o aplicație pentru iPhone și iPad care poate fi utilizată pentru vizualizarea și editarea fișierelor PDF. Din păcate, aceasta este o aplicație la plată. Mai mult decât atât, faptul că este o aplicație avansată înseamnă că prețul nu este mic: 10.99 euro.
  • Notability (iOS)  – Dacă aveți un dispozitiv iPhone și nu puteți utiliza fișierele PDF, trebuie să încercați această aplicație. Caracteristica cea mai interesantă? Abilitatea de a sprijini scrierea de mână în cadrul fișierului. Pentru a scrie adnotări pe fișiere, aceasta este cu siguranță aplicația potrivită. Din păcate, aplicația nu este gratuită și costă 10.99 euro.
  • Xodo PDF (Android / iOS) – Aplicație foarte bună pentru documente PDF. Aceasta este compatibilă cu Android și iOS și, în plus față de funcțiile pentru editarea fișierelor PDF, acesta se integrează perfect cu serviciile de stocare din cloud.
  • Documents 6 by Readdle (iOS) – De ce să alegeți această aplicație pentru a citi PDF-uri? Motivul este foarte simplu. Este o aplicație gratuită care acționează și ca manager de fișiere. Aplicația poate deschide numeroase tipuri de fișiere, inclusiv fișiere PDF, pe care este posibil chiar să faceți unele modificări de bază.

Dacă căutați programe de citit documente PDF pe PC sau laptop, avem un articol cu cele mai bune programe pentru documente PDF. Programe de citit documente PDF pentru Windows.