Editează fișierele ePub din editorul de text preferat

Editează fișierele ePub din editorul de text preferat. Formatul ePub este unul dintre cele mai populare și utilizate pentru publicarea de ebook-uri și cărți digitale. Acest format poate fi citit de majoritatea dispozitivelor și este optimizat pe baza caracteristicilor cititorului eBook utilizat.

Editează fișierele ePub din editorul de text preferat

Cu toate acestea, unii utilizatori pot considera că este util să aibă un program, cum ar fi Tweak EPUB la îndemână. Despre ce e vorba? Veți afla imediat!

Editează fișierele ePub din editorul de text preferat

Tweak EPUB este un program gratuit, care poate fi folosit fără niciun fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care vă permite să modificați fișierele ePub așa cum doriți folosind editorul de text preferat și în același timp, permițându-vă să păstrați fișierul original intact.

După încărcarea unui fișier, de fapt, toate paginile care alcătuiesc eBook-ul vor fi afișate într-o listă, permițând astfel utilizatorului să identifice fără probleme paginile de interes la care trebuiesc făcute modificări.

După ce modificările au fost finalizate, pur și simplu salvați fișierul, închideți-l și faceți click pe butonul Save Changes atașat la interfața principală a programului.

În mod implicit, editorul de text utilizat este Notepad din Windows, dar, așa cum am menționat deja, acesta poate fi schimbat făcând click pe butonul Chose Editor.

Trebuie menționat că, în timpul procesului de instalare, programul Tweak EPUB va propune instalarea de programe suplimentare, prin urmare, dacă nu doriți să vă ocupați de programe inutile sau nedorite, trebuie să acordați atenție la faza de instalare.

Download Tweak EPUB

Pentru download programul Tweak EPUB dați click pe acest link. Pe pagina programului tot ce trebuie să faceți, este să dați click pe link-ul tweak_epub.exe (327 KB), și salvați fișierul tweak_epub.exe pe calculator.

De asemenea, programul Tweak EPUB îl puteți descărca și de pe site-ul softpedia. Pe pagina programului dați click pe butonul Download Now (butonul îl veți găsi în partea stângă sus pe pagină). Pe pagina transparentă care se deschide dați click pe External mirror 1, așteptați câteva secunde și salvați fișierul tweak_epub.exe în calculator. Programul se va descărca foarte repede deoarece are doar 327 KB. După descărcare rulați fișierul .exe (dublu click pe el).

Dacă căutați programe de citit documente PDF, aruncați o privire la un articol dedicat acestui subiect. Programe de citit documente PDF.