Editează datele EXIF din poze cu Photo Data Explorer

Accesând secțiunea Proprietăți a unei poze, puteți vizualiza datele EXIF. Acestea sunt date particulare datorită cărora putem obține numeroase informații referitoare la poza selectată, cum ar fi data la care a fost făcută, data ultimei modificări și alte informații. Vom vorbi despre cum se editează datele EXIF din Imagini cu Photo Data Explorer.

Editează datele EXIF din Imagini cu Photo Data Explorer

În anumite circumstanțe, poate fi util să modificați aceste informații. Din păcate, Windows nu permite executarea unei operațiuni de acest tip, dar folosind programele adecvate se editează datele EXIF fără nici o problemă și foarte simplu doar cu câteva clicuri.

Acesta este cazul programului Photo Data Explorer, un software complet gratuit și simplu de folosit, portabil (pentru a fi folosit fără instalare!) Și utilizabil fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți și 64-biți) care, printr-o interfață de utilizator minimă și ușor de utilizat, vă permite să deschideți una sau mai multe poze în același timp să vizualizați, și să modificați datele EXIF folosind o coloană laterală specifică.

De fapt, din coloana din dreapta, împărțită în secțiunile EXIF, Maker Data and Summary, nu numai că puteți afișa o mulțime de informații despre poze, dar și datele afișate pot fi schimbate pur și simplu făcând clic pe o valoare.

Bara de instrumente din partea de sus a ferestrei oferă caracteristici clasice cum ar fi Save, First, Next, Previous, Last, Rotate, Flip, Fit, Actual, Zoom In, Out și Exit.

În fereastra programului există, de asemenea, o secțiune, cea centrală, din care puteți vizualiza o previzualizare la poza deschisă.

Pentru a adăuga poze noi, puteți utiliza butoanele Open (pentru o singură poză) și Folder (pentru mai multe poze).

Dacă căutați un program de convertit poze în format WebP avem un articol aici. Program de convertit poze în format WebP.

Download | Photo Data Explorer