Dezinstalează toolbar-uri sau extensii din browser

Dezinstalează toolbar-uri sau extensii din browser. Multe programe în momentul instalării, oferă utilizatorilor posibilitatea de a adăuga o bară de instrumente sau extensii inutile pentru browserul web care ar putea face dificilă navigarea online și, bineînțeles să creeze probleme în utilizarea calculatorului.

Dezinstalează toolbar-uri sau extensii din browser

Având în vedere acest lucru, este bine să se acordeze o atenție deosebită procesului de instalare a unui program în Windows.

Nu întotdeauna, eliminarea acestor toolbar-uri și extensii este o procedură simplă și rapidă, dar dacă aveți la îndemână un program special precum Avast Browser Cleanup lucrurile se pot simplifica.

Dezinstalează toolbar-uri sau extensii

Avast Browser Cleanup, este un program complet gratuit, de asemenea portabil (nu trebuie instalat pe PC sau laptop), acesta poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows. Programul este dezvoltat de Avast, și după cum sugerează numele programului este posibil să identifice și să elimine toolbar-uri sau extensiile instalate în browserele web din sistem.

Programul are o interfață de utilizator foarte simplă (se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol) și este perfect compatibil cu Internet Explorer, Mozilla Firefox și Google Chrome.

Programul Avast Browser Cleanup este foarte simplu de utilizat. Când programul este pornit, browserele web în uz sunt scanate pentru toolbar-uri și extensii.

Secțiunea Summary listează toolbar-urile și extensiile considerate periculoase care pot fi eliminate toate împreună cu ajutorul butonului Remove all add-ons listed below and cleanup browser.

Din secțiunea More details, puteți obține mai multe informații despre un singur element. Pe lângă faptul că permite ca aceste operații să fie efectuate, cu Avast Browser Cleanup, de asemenea este posibil să eliminați și alte extensii sau să le dezactivați lăsându-le instalate.

Pentru a descărca acest program care dezinstalează toolbar-uri sau extensii din browser, conectați-vă la forum.avast.com și căutați pe pagină Browser Cleanup. Puteți folosi tasta Ctrl și F pentru o căutare rapidă.

Alternativ, programul îl puteți descărca și de pe site-ul Softpedia.

Dacă doriți să opriți instalarea programelor nedorite pe PC sau laptop, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Oprește instalarea programelor nedorite în Windows.