Dezinstalare programe care nu vor să se dezinstaleze

Dezinstalare programe care nu vor să se dezinstaleze. Vom vorbi despre un program gratuit de dezinstalat drivere sau programe care nu vor să se dezinstaleze.

Dezinstalare programe care nu vor să se dezinstaleze

Pe Windows, după cum bine știți, este disponibilă o secțiune specială, atașată Panoului de control al sistemului de operare, prin care puteți dezinstala programele și driverele utilizate în sistemul de operare. Dar, utilizând instrumentul care este în mod implicit în Windows, nu toate fișierele, link-urile și cheile de registru ale programelor sunt eliminate din sistemul de operare.

Dacă inițial prezența acestor elemente nu creează disconfort, odată cu creșterea dezinstalărilor, nu se spune că situația poate rămâne neschimbată și, prin urmare, nu este posibilă excluderea apariției a unor posibile erori de sistem.

Dacă căutați o soluție la acest tip de situație și, mai ales, dacă sunteți dispuși să utilizați programe terță, ar trebui să luați în considerare ideea de a folosi programul Any Uninstaller.

Dezinstalare programe care nu vor să se dezinstaleze

Any Uninstaller este un soft complet gratuit, care poate fi utilizat pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, odată utilizat, vă permite să dezinstalați programele și driverele din Windows fără a lăsa urmă și, pe lângă operațiunea în cauză, permite, de asemenea, să dezinstalați programele instalate în mod implicit în sistemul de operare Microsoft, cum ar fi, de exemplu, Photo Gallery, Movie Maker etc.

Înainte de a începe procesul de dezinstalare, Any Uninstaller analizează folderul de instalare al programului și scanează registrul de sistem pentru a identifica orice chei care trebuie șterse.

La finalul procesului de dezinstalare a unui program Any Uninstaller efectuează o scanare suplimentară, astfel încât să puteți verifica prezența fișierelor legate de program, permițând apoi, în cele din urmă, să le eliminați pe toate cu un singur click.

Trebuie remarcat faptul că Any Uninstaller poate fi folosit și pentru a elimina, modifica sau repara instalațiile diferitelor programe, și pentru a șterge programele rău intenționate care nu pot fi eliminate folosind funcția implicită de dezinstalare a programului din Windows. Programul Any Uninstaller este compatibil cu: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 2003 și Windows 10.

Descarcă Soft4Boost Any Uninstaller

Pentru download acest program de dezinstalare programe care nu vor să se dezinstaleze, accesați site-ul softpedia și dați click pe butonul Download Now din partea stângă pe pagină. Pe pagina care se deschide dați click pe External mirror și salvați fișierul .exe pe PC sau laptop.

Descarcă Soft4Boost Any Uninstaller

În mod alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul sorentioapps. Pe pagina programului dați click pe butonul Download S4B Any Uninstaller și salvați fișierul .exe pe PC.

Dezinstalare programe ascunse

Doriți să dezinstalați programe ascunse? În acest caz, puteți folosi: Revo Uninstaller, IObit Uninstaller, AVG TuneUp, CCleaner, PC Decrapifier sau Wise Program Uninstaller.

Dacă căutați programe de făcut beat-uri hip-hop sau rap, avem un articol cu cele mai bune programe de făcut beat-uri rap sau hip-hop.