Dezactivare JavaScript în browser Firefox și Chrome

Dezactivare JavaScript în browser Firefox și Chrome. Indiferent de motivul pe care îl aveți pentru a dezactiva JavaScript în browser, trebuie să știți că este ușor de făcut acest lucru. Vom vorbi despre cum se dezactivează JavaScript în browser Firefox și Chrome.

Dezactivare JavaScript în browser Firefox și Chrome

Va avertizăm că oprirea acestei funcții nu este întotdeauna o idee bună, având în vedere că este posibil să pierdeți modificările nesalvate în browser, dar dacă sunteți siguri pe voi, puteți dezactiva funcția JavaScript.

Dezactivare JavaScript în Chrome

În Google Chrome, tastați chrome://settings/content în bara de adrese și apăsați Enter. Derulați în jos și selectați secțiunea JavaScript, apoi faceți clic pe comutarea lângă opțiunea activat.

Dacă doriți să activați sau să dezactivați JavaScript pe bază de site-uri, puteți utiliza opțiunile pentru Block sau Allow anumitor site-uri.

Dezactivare JavaScript în Mozilla Firefox

În Firefox, tastați about:config în bara de adrese și apăsați pe Enter. Acceptați avertizarea, apoi căutați „javascript.enabled„. Faceți dublu clic pe intrare pentru a modifica de la activat la dezactivat. Simplu nu?

Dacă doriți să gestionați toolbar-ul și plugin-urile din browser, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Cum se gestionează toolbar-ul și plugin-urile din browser.