Cum se gestionează toolbar-ul și plugin-urile din browser

Cum se gestionează toolbar-ul și plugin-urile din browser. Dacă utilizați mai mult de un browser web pe sistemul vostru de operare, veți avea cu siguranță posibilitatea de a verifica dacă puteți gestiona toate pluginurile într-un mod practic și corect, toolbar-urile și extensiile nu sunt întotdeauna atât de simple.

Cum se gestionează toolbar-ul și plugin-urile din browser

Acest lucru devine evident mai ales când un toolbar este instalat din greșeală. Cu toate acestea, utilizarea unui program, cum ar fi Auslogics Browser Care, poate permite remedierea cu ușurință a apariției unor astfel de situații.

Auslogics Browser Care este de fapt un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care vă permite să vizualizați toate toolbar-urile și componente suplimentare de pe sistemul de operare împreună cu pagina de pornire și cu motorul de căutare prestabilit pentru fiecare browser web utilizat.

Auslogics Browser Care este compatibil cu browserele principale pentru Windows, dar trebuie specificat, nu acceptă toate versiunile. Detalii despre fiecare browser web pot fi vizualizate din filele individuale atașate la interfața software.

Acționând în filele browserului, puteți modifica pagina de pornire și motorul de căutare și puteți dezactiva sau șterge toolbar-urile și suplimentele.

De asemenea, software-ul pune la dispoziția utilizatorilor două funcții suplimentare, cum ar fi eliminarea datelor de navigare (programul arată, de asemenea, cantitatea de spațiu pe disc ocupată de date) și posibilitatea de a restabili setările implicite ale fiecărui browser web.

Rețineți că, în unele cazuri, este posibil să fie necesar să închideți browserele pentru a le modifica cu Auslogics Browser Care. Pentru a descărca și instala pe PC sau laptop acest program care gestionează toolbar-ul și plugin-urile din browser clic aici.

Dacă aveți probleme cu navigarea pe internet, sau vedeți eroarea conexiunea nu este privată , avem un articol despre acest subiect aici. Cum se rezolvă eroarea (conexiunea nu este privată).