Detectează și elimină amenințările din Windows

Detectează și elimină amenințările din Windows. Când trebuie să rezolvați probleme cu viruși, malware, spyware și diverse alte tipuri de amenințări cibernetice nu este deloc simplu pe Windows și, mai ales, dacă nu aveți programele adecvate la dispoziția voastră pentru a proteja calculatorul sau laptopul.

Detectează și elimină amenințările din Windows

Pe lângă un antivirus bun și, evident, timp liber, poate fi foarte util să aveți la dispoziție un instrument suplimentar prin care să creșteți protecția calculatorului.

Program care detectează și elimină amenințările din Windows

Acesta este cazul instrumentului Anvi Rescue Disk, un program complet gratuit care poate fi folosit fără niciun fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows, acest instrument este util atunci când programul antivirus utilizat nu este capabil să detecteze și să elimine amenințările din calculator.

În funcție de diferite nevoi, fiecare utilizator poate alege cum să folosească programul Anvi Rescue Disk. De fapt, programul poate fi folosit direct de pe calculatorul utilizat, este posibil ca imaginea ISO să fie arsă pe CD sau DVD și apoi să porniți de pe unitatea CD/DVD sau, alternativ, este posibil să îl utilizați direct de pe un stick USB.

Programul Anvi Rescue Disk, după ce a fost pornit, vă permite să efectuați o scanare rapidă, să scanați întregul calculator sau, să selectați manual elementele de analizat. După ce procesul de scanare este finalizat, Anvi Rescue Disk raportează orice problemă la calculator și pune în aplicare corecțiile relative.

Rețineți că Anvi Rescue Disk are o interfață de utilizator simplă și ușor de utilizat, mărimea programului este de numai 110 MB și este compatibil atât cu sisteme de operare pe 32 biți, cât și pe 64 biți. Mai exact, este compatibil cu următoarele sisteme de operare: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 și Windows 10.

Download Anvi Rescue Disk

Pentru download Anvi Rescue Disk (program care detectează și elimină amenințările din Windows) accesați site-ul softpedia și dați click pe butonul Download Now (în partea stângă sus pe pagină), alegeți Softpedia Secure Download (US), așteptați câteva secunde și salvați arhiva rescuedisk11.zip în calculator.

Căutați programe de înregistrat convorbiri Skype? Ei bine, lista cu programe o găsiți într-un articol separat. Înregistrare convorbiri Skype.