Deschide aplicația Setări din Windows 10 mai rapid

Deschide aplicația Setări din Windows 10 mai rapid. Vom vorbi despre un program cu care puteți deschide pe PC sau laptop setările (Settings) în Windows 10 foarte ușor și rapid.

Deschide aplicația Setări din Windows 10 mai rapid

În Windows 8, Microsoft a mutat setările, deși a păstrat și panoul de control. Panoul de control are toate opțiunile și caracteristicile Windows și acest lucru a fost folosit și în Windows 10. Dar, posibil că ați fost într-o situație în care nu vă amintiți în ce categorie este o setare pe care o căutați. Pentru a rezolva astfel de probleme puteți folosi un program special cum ar fi Quick Launcher Settings, un program gratuit care este foarte util când vine vorba de setările din Windows.

Program care deschide aplicația setări în Windows 10 mai rapid

Acesta este un instrument gratuit pentru accesarea rapidă a setărilor în Windows 10. Programul este portabil și cu el puteți selecta setările din lista verticală pentru o accesare mai rapidă.

Setări din Windows 10 mai rapid Quick Launcher

Când deschideți programul portabil, puteți vedea o listă derulantă și puteți selecta setarea pe care doriți să o accesați. Lista derulantă are toate setările grupate și ușor de localizat. De exemplu, dacă doriți să accesați opțiunile de conectare, puteți găsi setările la Accounts.

Program care deschide setările în Windows 10 mai rapid

După ce ați selectat elementul, faceți click pe butonul Go și va deschide aplicația Settings cu setarea selectată deschisă direct. Acesta este un instrument destul de util, care funcționează bine.

De asemenea, puteți minimiza programul în bara de activități. Fila derulantă are toate opțiunile categorizate în System, Devices, Network & Internet, Personalization, Apps, Accounts, Time & Language, Gaming, Ease of Access, Privacy, Update & Security, Mixed Reality, User Accounts, și Extras. Unele caracteristici ar putea fi diferite în funcție de versiunea de Windows pe care o rulați pe PC sau laptop.

Settings Quick Launcher este un program excelent pentru oricine are nevoie frecvent de setările sistemului Windows. Programul funcționează foarte bine cu Windows 10, Windows 8.1 sau alte versiuni de Windows.

Caracteristici Settings Quick Launcher:

  • Listă directă a tuturor setărilor din Windows
  • Un lansator pentru fiecare pagină
  • Poate fi minimizat în bara de activități cu ‘-m’
  • Programul este portabil și ocupă doar câțiva MB

Deoarece programul este portabil, nu trebuie să instalați nimic pe PC sau laptop, sau să modificați fișierele de sistem. Programul este gratuit iar pentru download accesați site-ul leelusoft și faceți click pe link-ul Download Settings Quick Launcher.

Dacă doriți să știți ce fișiere sau site-uri au fost accesate pe PC sau laptop, avem un articol care vă poate fi de folos. Cum vezi ce fișiere sau site-uri au fost accesate pe PC.