Cum vezi ce fișiere sau site-uri au fost accesate pe PC

Cum vezi ce fișiere sau site-uri au fost accesate pe PC. Deschidem o mulțime de fișiere, foldere, aplicații și, de asemenea, link-uri pe PC-ul nostru.

Cum vezi ce fișiere sau site-uri au fost accesate pe PC

În timp ce putem urmări link-urile pe care le-am deschis în browser, nu există o opțiune directă de vizualizare a tuturor dosarelor și fișierelor accesate pe PC-ul nostru. Multi-Launcher este un instrument gratuit pentru sistemul operativ Windows care poate urmări toate detaliile despre dosarele și fișierele accesate pe PC.

Programul este portabil și nu necesită nicio instalare. Odată ce programul rulează, el ține evidența tuturor activităților făcute pe PC sau laptop.

Multi-Launcher are 4 file principale – Programs, Documents, Folders și Webpages. Deci, programul urmărește patru tipuri de informații:

  • Aplicațiile pe care le-ați rulat
  • Documentele pe care le-ați deschis (date locale, de rețea sau alte dispozitive de stocare conectate, cum ar fi unitățile flash)
  • Folderele care au fost deschise
  • Linkurile care au fost accesate în browser

Cele patru liste sunt stocate sub fișierul My Documents. Programs, Documents, Folders and URL acestea sunt salvate în format CSV.

program de urmarit activitatea pe pc sau laptop Multi-Launcher

Programul vă permite să lansați orice fișier, program, folder și chiar site-uri web direct din interfața programului, ceea ce face ușor accesul la fișiere și foldere mai vechi. De asemenea, puteți căuta orice fișiere sau foldere deschise. Există și o opțiune de a seta timpul de reîmprospătare pentru verificarea adreselor și fișierelor noi accesate.

setarle programului Multi-Launcher

Pe scurt, acest program ar trebuie să fie util mai ales dacă doriți să știți care sunt dosarele și fișierele care au fost accesate pe PC sau laptop. Aceasta este cu siguranță o caracteristică pe care multi utilizatori doresc să o găsească în mod implicit în Windows. Pentru download click aici.

Dacă nu știți cum să modificați rapid setările la monitor, avem un articol care vă poate fi de folos. Modifică setările la monitor cu ControlMyMonitor.