Descarcă site-uri întregi pe calculator

Descarcă site-uri întregi pe calculator. În acest articol vom vorbi despre cum puteți descărca site-uri pe PC, pentru a le accesa atunci când nu aveți o conexiune la Internet.

Descarcă site-uri întregi pe calculator

Salvarea unei pagini sau a unui site web poate fi foarte util pentru a putea accesa mai târziu conținutul fără o conexiune la Internet. Sunteți interesați de acest lucru? Ei bine, pentru mai multe detalii despre cum puteți descărca site-uri întregi pe calculator, citiți în continuare acest articol.

Descarcă site-uri întregi pe calculator

La întrebarea cum se descarcă site-uri întregi pe calculator, trebuie să stiti că, în trecut, site-urile web erau foarte simple, erau create doar în cod HTML și aveau puține imagini și videoclipuri încorporate.

Acest lucru se datorează faptului că viteza internetului nu era ca acum în 2020. De când viteza internetului este din ce în ce mai mare, site-urile web au devenit mult mai complexe. Desigur, acest lucru înseamnă că multe site-uri web au dimensiuni uriașe și încercarea de a descărca un site web întreg poate dura foarte mult timp.

Cu toate acestea, mai jos veți găsi câteva programe care descarcă site-uri întregi pe calculator, programele de mai jos sunt capabile să descarce site-uri web, chiar dacă sunt formate din mii de pagini, imagini sau fișiere.

Vă recomand să alegeți site-uri web cu mult text și cu puține imagini dacă nu doriți să așteptați prea mult până când site-ul va fi descărcat. De asemenea, ar putea fi o idee bună să descărcați un site care nu este actualizat des.

Program de descărcat site-uri

Program de descărcat site-uri

Dacă tot vorbim despre un program de descărcat site-uri, trebuie să știți că, HTTrack vă permite să descărcați orice site web pe calculator. Programul scanează mai întâi site-ul web, apoi descarcă toate folderele, paginile HTML, imaginile și alte fișiere de pe server.

În timp ce navigați pe site-ul web descărcat pe calculatorul vostru, HTTrack menține structura și link-urile originale ale site-ului. Acest lucru vă permite să vizualizați site-urile web descărcate în browserul vostru pe care îl utilizați (indiferent dacă este Chrome sau Mozilla).

De asemenea, puteți face click pe link-uri și naviga pe site exact ca și cum ați fi online.

HTTrack poate să actualizeze site-urile descărcate anterior, precum și să reia orice descărcare întreruptă. Programul este complet gratuit și este disponibil pentru Windows, Linux și chiar pentru dispozitive Android.

Înainte de a începe descărcarea unui site, programul vă va face să selectați folderul unde salvați site-ul, și vă va permite să aplicați filtre (de exemplu, puteți decide să nu descărcați imagini și videoclipuri, ci doar pagini html pentru a accelera faza de descărcare). Pentru download programul HTTrack dați click aici.

SiteSucker

SiteSucker

Dacă căutați un program care descarcă site-uri întregi pe Mac, atunci puteți încerca programul SiteSucker. Acest program descarcă toate fișierele de pe un site web pe hard disk-ul vostru.

Puteți începe procesul de descărcare a unui site web foarte rapid. Programul SiteSucker descarcă conținutul unui site web destul de repede, deși viteza de descărcare va depinde de conexiunea voastră la internet.

Din păcate, SiteSucker este un program care trebuie să îl plătiți. Programul SiteSucker costă 4,99 $ și îl puteți achiziționa din App Store. Aveți grijă că acest program descarcă aproape orice fișier de pe site-ul pe care îl alegeți. Acest lucru înseamnă că ar putea descărca o mulțime de fișiere inutile. Pentru download programul SiteSucker care descarcă site-uri întregi pe Mac dați click aici.

Cyotek WebCopy

Download site Html

Cyotek WebCopy este un program care vă permite să descărcați site-uri web întregi sau doar paginile dorite. Din păcate, programul WebCopy este disponibil numai pentru Windows, dar este freeware. Utilizarea programului este destul de simplă, pur și simplu porniți programul, introduceți adresa URL a site-ului web, apoi puteți începe descărcarea acestuia.

După cum am spus deja, multe site-uri web sunt foarte mari, și descărcarea lor pe calculator poate dura mult timp. Din fericire, programul WebCopy are foarte multe filtre și opțiuni, care vă permit să alegeți doar părțile site-ului web de care aveți nevoie. Aceste filtre pot ignora fișiere precum imagini, reclame sau videoclipuri.

Programul Cyotek WebCopy este ușor de utilizat, dar trebuie să pierdeți ceva timp cu el pentru o configurare bună.

Alte programe care descarcă site-uri întregi pe calculator

Programele din lista de mai sus care descarcă site-uri întregi pe calculator nu sunt pe placul vostru? Ei bine, puteți încerca alte programe. Mai jos găsiți un alt program care vă ajută să descărcați un site web.

PageNest

PageNest este un program gratuit care poate fi utilizat pe toate sistemele de operare Windows, acest program vă permite să descărcați o pagină sau un site web întreg în așa fel încât să puteți accesa pagina sau site-ul offline.

Programul PageNest salvează toate link-urile de pe un site, și vă permite să navigați chiar și în absența unei conexiuni la Internet. Acest program, poate salva un întreg site web pe calculator, inclusiv text, imagini, scripturi, CSS și diverse alte conținuturi multimedia.

Paginile web și site-urile descărcate pot fi vizualizate direct
din fereastra programului. Toate paginile web și site-urile web salvate pot fi apoi grupate, în funcție de tip, în diferite categorii pentru a găsi rapid tot ceea ce vă interesează.

Pentru download o pagină web sau un site web, pur și simplu dați Paste la adresa URL în fereastra principală și apoi apăsați butonul Download.

Înainte de a începe procesul de descărcare, va fi, de asemenea, posibil să configurați setările, cum ar fi, de exemplu, alegerea folderului unde descărcați site-ul, conținutul multimedia și multe altele. Pentru download PageNest dați click pe acest link.