Descarcă și joacă Call of Duty Mobile pe PC

Descarcă și joacă Call of Duty Mobile pe PC. Sunteți un fan Call of Duty și doriți să încercați Call of Duty Mobile, versiunea celebrului shooter dedicat smartphone-urilor și tabletelor, dar nu știți cum îl puteți descărca și juca pe PC?

Descarcă și joacă Call of Duty Mobile pe PC

În acest articol o să vă explic cum puteți descărca Call of Duty Mobile pe PC folosind sistemul oficial pus la dispoziție de Tencent, producătorul jocului. Nu vă faceți griji, pașii pe care îi voi explica sunt foarte simpli de aplicat și pot fi puși în practică de toată lumea, chiar și de cei care nu sunt foarte familiari cu PC-ul.

Informații preliminare

Informații preliminare Call of Duty

Înainte de a explica, în mod concret, cum să descărcați Call of Duty Mobile pe PC, trebuie să vă ofer câteva informații. După cum știți cu siguranță, Call of Duty Mobile este conceput pentru a rula pe dispozitive Android sau iOS și nu ar trebui să fie utilizat în mod normal pe calculator. Pe de altă parte, producătorul jocului (Tencent Games) oferă un emulator Android oficial pentru PC, care vă permite să jucați jocul, fără a fi nevoie să faceți configurații speciale.

Acest emulator, numit Gameloop, poate fi utilizat în mod convenabil chiar și pe calculatoare mai vechi, deoarece cerințele minime necesare pentru a juca jocul sunt destul de mici.

  • Sistem de operare: Windows XP sau o versiune ulterioară;
  • Procesor: dual-core 1,8 GHz (Intel sau AMD);
  • RAM: cel puțin 2 GB;
  • Placă video: orice, compatibilă cu DirectX versiunea 9.0c;
  • Spațiu pe hard disk: 1 GB.

Cu toate acestea, pentru a juca jocul cu grafica la maxim, este necesar să respectați cerințele recomandate.

  • Sistem de operare: Windows 7 sau o versiune ulterioară;
  • Procesor: Intel Core i5;
  • RAM: 8 GB sau mai mult;
  • Placă video: NVIDIA sau AMD.

În principiu, jocul poate fi rulat chiar și pe hardware nu foarte puternic, deoarece este dezvoltat pentru a rula pe smartphone-uri și tablete (care nu reușesc întotdeauna să ofere performanțe egale cu cele obținute de la un calculator).

Înainte de a continua, trebuie să știți că, dacă jucați CoD Mobile pe PC, și utilizați mouse-ul și tastatura, veți juca ceva separat față de cei care folosesc jocul pe smartphone-uri sau tablete: da este o decizie luată de dezvoltatori, astfel încât să nu beneficieze prea mult jucătorii care folosesc calculatorul.

Descarcă și joacă Call of Duty Mobile pe PC

Descarcă Call of Duty Mobile pe PC

Aveți un PC care îndeplinește cerințele Gameloop? Bine, atunci puteți utiliza cu ușurință emulatorul pentru a începe să jucați Call of Duty Mobile imediat. Mai jos o să vă explic cum să îl descărcați și să îl rulați pentru prima dată pe Windows.

Mai întâi, accesați site-ul oficial, faceți click pe butonul albastru Download și așteptați ca fișierul să fie complet descărcat în calculator.

După ce descărcarea este completă, porniți fișierul obținut anterior (de ex. Com.activision.callofduty.shooter_675437890_NormalPackage_XX.exe) și începeți instalarea programului. După câteva secunde, ar trebui să vedeți ecranul de bun venit care, între timp, va continua să se instaleze: puteți verifica starea și progresul prin informațiile afișate în partea de jos a ferestrei.

Odată ce instalarea este finalizată (bara din partea de jos ar trebui să dispară), apoi faceți click pe secțiunea My Games situată în partea de sus și așteptați ca aplicația Call of Duty Mobile să fie instalată și configurată corect în emulator: poate dura câteva minute, în funcție de conexiunea la internet.

Cu toate acestea, chiar și în acest caz, puteți verifica progresul instalării (împreună cu viteza actuală de descărcare) folosind partea inferioară a ferestrei.

Descarcă și joacă Call of Duty Mobile pe calculator

După terminarea instalării, jocul va fi pornit automat pe calculator: implicit, folosind bara laterală dreaptă, emulatorul ar trebui să vă ofere tastele implicite configurate pentru acțiuni în joc. În esență, acestea sunt aceleași utilizate în cele mai cunoscute jocuri: bara de spațiu pentru a sări, Shift pentru fugă etc.

Pentru a utiliza armele și obiectele din joc, trebuie să apăsați în schimb tastele numerice de la 1 la 9; pentru a trage, trebuie să utilizați butonul din stânga la mouse. În cele din urmă, pentru a interacționa cu elementele jocului (de exemplu, deschideți ușile), trebuie să utilizați tasta F, în timp ce pentru a reîncărca trebuie să utilizați tasta R. În orice caz, în timpul jocului, jocul vă va arăta comenzile necesare, prin urmare nu ar trebui să aveți probleme.

Dacă, în orice caz, doriți să modificați comenzile, faceți click pe butonul cu tastatura situat în bara din dreapta a emulatorului: vor apărea toate tastele alocate diferitelor funcții, pe care le puteți modifica făcând click pe pătratele albastre. După finalizarea modificărilor, apăsați butonul Save situat în partea de jos dreapta pentru a salva preferințele. Nu uitați că, în orice moment, puteți afișa sau ascunde bara comenzilor apăsând tasta F1 de pe tastatură.

CoD Mobile pentru PC

Pentru restul, puteți pune jocul pe tot ecranul de la pictograma cu săgețile situate în dreapta, puteți face capturi de ecran făcând click pe pictograma în formă de fereastră cu + și înregistrați video apăsând butonul în formă de cerc.

Vă întrebați dacă este posibil să jucați jocul folosind un controler? Ei bine, răspunsul este da, deși nu se știe care sunt butoanele acceptate de emulator. Cu toate acestea, rețineți că, dacă intenționați să profitați de această posibilitate, trebuie să configurați butoanele manual.

Descarcă și joacă Call of Duty Mobile pe Mac

Descarcă și joacă Call of Duty Mobile pe Mac

După cum ați observat, pașii indicați sunt pentru PC-urile Windows, dar, dacă sunteți interesat să descărcați și să rulați Call of Duty Mobile pe Mac, citiți informațiile de mai jos.

Gameloop este în prezent singura metodă recunoscută oficial de Tencent pentru utilizarea jocului Call of Duty Mobile pe calculatoare Windows și, după cum probabil ați ghicit, este disponibil doar pentru Windows. Alte emulatoare Android pentru Windows găsiți într-un articol separat. Emulatoare Android pentru PC cu Windows 10 sau 7.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu îl puteți juca și pe Mac! De exemplu, puteți instala Windows alături de macOS, folosind Boot Camp: acest utilitar, prezent în toate Mac-urile, vă permite să instalați rapid și ușor sistemul de operare Microsoft, permițând utilizatorului alegerea sistemului de operare de pornit.

În mod alternativ, dacă aveți emulatoare Android pentru Mac, puteți încerca instalarea jocului direct din Magazinul Play Store, dar, nu pot garanta o funcționare corectă a jocului.