Descarcă rapid imagini de pe Internet pe PC

Descarcă rapid imagini de pe Internet pe PC. Pentru a salva imaginile prezente online pe calculator, pur și simplu din browserul web (Mozilla, Chrome etc), faceți click cu butonul dreapta al mouse-ului pe ele și alegeți opțiunea (Salvează imaginea) din meniul contextual afișat.

Descarcă rapid imagini de pe Internet pe PC

O operație de acest tip este extrem de simplă de efectuat, dar poate deveni la fel de complicată și enervantă în cazul în care este necesar să descarcați mai multe imagini de pe internet și să le salvați pe calculator.

Unele site-uri web oferă utilizatorilor opțiuni specifice prin care pot efectua descărcări multiple, dar majoritatea site-urilor nu oferă funcții de acest tip.

Pentru a rezolva problema într-un mod simplu și, mai ales, rapid, este posibil să recurgem la utilizarea unui program special și practic, cum ar fi SavePictureAs.

Program care descarcă rapid imagini de pe Internet pe PC

SavePictureAs este un program complet gratuit și poate fi folosit fără niciun fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care vă permite să salvați imaginile afișate prin simpla apăsare a unei comenzi rapide.

În funcție de nevoile fiecărui utilizator, va fi posibil să specificați cinci locuri de salvare pentru a gestiona fișierele salvate într-un mod mult mai simplu. Utilizând diferite taste rapide, va fi posibilă salvarea imaginilor în diferite locuri pe calculator.

SavePictureAs este disponibil și portabil (prin urmare, pentru a fi folosit nu necesită instalare), dar necesită setarea unor parametri, cum ar fi specificarea folderului în care doriți să salvați imaginile și să configurați tastele rapide pentru a fi utilizate. Aceste setări le puteți face în momentul când rulați programul din fereastra de configurare.

Rețineți că, atunci când programul rulează, poate fi gestionat rapid, făcând un simplu click cu butonul dreapta al mouse-ului pe pictograma corespunzătoare care va fi adăugată în bara de activități, și de acolo va fi posibil și accesarea setărilor.

Înainte să utilizați programul SavePictureAs, trebuie să știți că, acesta este capabil să salveze imaginile de pe internet cu Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome și browserul Opera.

Programul este compatibil cu următoarele sisteme: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 și Windows 10.

Download SavePictureAs

Pentru download acest program care descarcă rapid imagini de pe Internet, accesați site-ul softpedia. Pe pagina programului dați click pe butonul Download Now, apoi click pe link-ul External mirror 1, așteptați 5 secunde și salvați fișierul SavePictureAs.exe pe calculator.

Dacă doriți să protejați fișierele text cu parolă, vă sfătuiesc să citiți un articol separat. Protejare fișiere text cu parolă.