Descarcă Minecraft APK gratis pe Android sau iPhone

Descarcă Minecraft APK gratis pentru telefon Android sau iPhone. Sunteți fani a jocurilor video și, în ultimul timp, ați auzit adesea despre Minecraft, un joc în care există multe oportunități de a crea tot ceea ce doriți, într-o zonă infinită de joc?

Descarcă Minecraft APK gratis pe Android sau iPhone

În acest caz, trebuie să știți că jocul Minecraft nu este gratuit. Cu mult timp în urmă a fost o demonstrație gratuită (Minecraft Poket Edition Demo), dar, din păcate, a fost eliminată oficial din Magazinul Android Play și iOS App Store. Compania Mojang a decis, de asemenea, să elimine vechile fișiere APK care au fost utilizate pe alte site-uri pentru a instala jocul.

Cumpară Minecraft

Descarcă Minecraft APK gratis pe Android sau iPhone cumpara minecraft

Așa cum am anticipat, nu puteți descărca gratuit Minecraft pe Android și iPhone, dacă doriți să obțineți acest joc pe dispozitivul vostru mobil, trebuie să-l cumpărați.

Numele complet al jocului este Minecraft Pocket Edition, iar prețul este de 6,99 euro pentru Android și 7,99 euro pentru iPhone și 6,99 euro pentru Windows 10 Mobile. Jocul necesită utilizarea unui dispozitiv cu Android 4.2 sau o versiune ulterioară, iar pe dispozitivele iOS trebuie versiunea 8.0 sau o versiune ulterioară.

Alternative gratuite la Minecraft

Dacă nu doriți să cumpărați jocul Minecraft, puteți lua în considerare câteva alternative gratuite. Există mai multe jocuri pentru Android și iOS similare cu Minecraft pe care ar trebui să le încercați, deoarece acestea sunt foarte bine făcute.

Minetest (Android)

Descarcă Minecraft APK gratis pe Android sau iPhone Minetest

Printre cele mai bune alternative gratuite la Minecraft este cu siguranță Minetest. Acesta este un joc gratuit care încorporează multe dintre funcțiunile principale a jocului original. Este un joc complet cu caracteristici, deoarece este disponibil și un mod de joc multiplayer online.

În ceea ce privește disponibilitatea acestuia pe smartphone-uri și tablete, îl puteți descărca numai pe Android. Dar de pe site-ul său oficial, este posibilă descărcarea pentru Windows 7, 8, 8.1 și 10, macOS 10.10 (și versiuni ulterioare) chiar și Linux.

The Blockheads (Android/iOS)

Descarcă Minecraft APK gratis pe Android sau iPhone The Blockheads

O alternativă gratuită la Minecraft pentru Android, iPhone/iPad este The Blockheads. acesta este un joc diferit de cel obișnuit, dar merită încercat.

Scopul acestui joc este să explorați mediul înconjurător, să construiți obiecte și chiar să vă protejați de dușmani. Ceea ce caracterizează în principal Blockheads este grafica similară cu cea din Minecraft, și acesta vine cu o vedere 2D.

Kiloblocks Lite (Android/iOS)

Descarcă Minecraft APK gratis pe Android sau iPhone Kiloblocks Lite

Dacă vă place modul creativ al jocului Minecraft, ar trebui să încercați jocul Kiloblocks Lite pentru Android și iOS. Versiunea completă costă 4,49 € (pentru Android și iOS) și oferă, de asemenea, posibilitatea de a salva și încărca progresul.

Ambele versiuni sunt inspirate din modul de joc Minecraft, care vă permite să construiți clădiri în libertate totală. În ceea ce privește grafica, acest joc are o grafică excelentă și este, de asemenea, optimizat pentru a fi jucat pe dispozitive mobile mai vechi.

Block Craft 3D (iOS)

Descarcă Minecraft APK gratis pe Android sau iPhone Block Craft 3D

Printre cele mai renumite clone Minecraft există Block Craft 3D. Acesta este un joc gratuit disponibil numai pentru iPhone și iPad, care este, de asemenea, inspirat de modul creativ al celebrului joc de la compania Mojang.

Scopul jocului video este de a construi un sat și, în timp ce jocul este gratuit, există unele caracteristici la plată care pot fi deblocate prin achiziții în aplicație, cum ar fi capacitatea de a zbura.

Grafica jocului este similară cu cea din Minecraft, chiar dacă este ceva mai mult în stilul desenelor animate, îl puteți descărca și pe dispozitive Apple mai vechi, deoarece este compatibil cu iOS 8 și ulterior.

Dacă doriți să descărcați jocul Fortnite pe telefon sau tabletă, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Cum descarci și instalezi jocul fortnite pe telefon sau tabletă.