Descarcă Kaspersky anti-virus gratis

Descarcă Kaspersky anti-virus gratis. Nu știi cum poți face download gratuit la Kaspersky Free Antivirus? Citește în continuare acest articol și vei afla cum poți descărca gratuit Kaspersky Free Antivirus.

Descarcă Kaspersky anti-virus gratis

Programele antivirus sunt unele dintre cele mai căutate instrumente pentru Windows, mai ales că pe internet sunt o mulțime de viruși și malware. Cu ajutorul acestui articol veți învăța cum să descărcați Kaspersky gratuit.

Descarcă Kaspersky anti-virus gratis pe PC sau laptop

Descarcă Kaspersky anti-virus gratis pe PC sau laptop

Asigurarea sistemului de operare este unul din aspectele prioritare, chiar și Microsoft examinează acest aspect prin intermediul la Windows Defender care poate fi găsit în cea mai recentă versiune de Windows. Kaspersky a fost și este în continuare un antivirus destul de bun, dar nu a avut niciodată o versiune gratuită disponibilă, dar acum compania a anunțat un nou Kaspersky Free Antivirus pentru PC-uri sau laptopuri Windows.

Această nouă versiune va avea funcționalități de bază și va fi similară cu alte versiuni gratuite de programe antivirus. Pe scurt, de acum puteți descărca Kaspersky Free Antivirus gratuit pentru Windows.

Programul va veni cu toate instrumentele de bază cum ar fi protecție pentru fișiere, e-mail, web, actualizări automate, carantină, și așa mai departe. Kaspersky Free Antivirus este un program destul de mic și nu va consuma multe resurse de sistem, astfel încât sistemul să nu încetinească datorită antivirusului. Dacă doriți protecție suplimentară, cum ar fi Control parental, VPN etc, atunci ar trebui să achiziționați versiunea completă.

Pentru download Kaspersky Free Antivirus, accesați site-ul oficial kaspersky și faceți click pe butonul roșu Download Now.

download Kaspersky free anti-virus gratis

Pe pagina care se deschide va trebui să faceți din nou click pe butonul roșu din partea dreaptă Download Now, și salvați fișierul pe PC sau laptop. Când programul este descărcat, faceți dublu click pe fișierul startup_14460.exe și urmați instrucțiunile pentru a instala antivirusul.

Dacă credeți că Kaspersky nu este un antivirus destul de bun pentru PC-ul vostru, puteți încerca și alte programe antivirus. Avem un articol separat cu cele mai bune programe antivirus.