Descarcă Karaoke românești gratis

Descarcă karaoke românești gratis. Vom vorbi despre cum puteți descărca Karaoke românești pentru copii și nu numai (muzică pentru toate vârstele).

Descarcă Karaoke românești gratis

Indiferent de vârstă, și mai ales dacă sunteți pasionați de muzică, nu ar trebui să vă interzică nimeni să vă distrați cu prietenii și să îi provocați în sesiuni distractive de karaoke. Până la urmă, cântatul nu a făcut rău la nimeni (în afară de paharele cu vin!).

Apropo, știți că există programe și servicii online care vă permit să cântați karaoke gratuit într-un mod foarte simplu? Nu? Atunci ați ajuns în locul potrivit! Poate nu știați dar există și aplicații pentru Karaoke, datorită cărora vă puteți distra (și să exersați pentru a face o impresie bună în fața prietenilor) oriunde vă aflați!

Descarcă Karaoke gratis

Mai întâi să vedem câteva soluții gratuite pentru Karaoke pe care le puteți descărca pe calculator. Mai jos sunt enumerate câteva programe, compatibile cu Windows și MacOS, și ar putea fi foarte utile pentru voi.

vanBasco Karaoke Player (Windows)

program pentru karaoke gratis

Dacă utilizați un PC sau laptop cu Windows, ar trebui să încercați vanBasco Karaoke Player, acesta este considerat unul dintre cele mai bune programe gratuite pentru karaoke. Interfața sa simplă și intuitivă, îl face foarte ușor de utilizat de către oricine.

Pentru download, accesați site-ul său oficial, faceți click pe butonul Continue și, pe pagina care se deschide, faceți click pe butonul Download. După ce descărcarea este completă, dați dublu click pe fișierul .exe obținut și, urmați instrucțiunile de instalare.

Odată ce programul este instalat și pornit, din fereastra Playlist puteți reda una dintre melodiile care sunt în program. După ce faceți dublu click pe melodia care vă interesează, aceasta va apărea în fereastra principală a programului. Dacă doriți, puteți extinde fereastra în cauză la ecran complet (cea în care apare textul melodiei), făcând dublu click pe ea.

Dacă doriți, puteți descărca muzică karaoke direct de pe site-ul vanBasco: tot ce trebuie să faceți este să accesați acest link și să căutați muzică karaoke, folosind câmpul de căutare Type artist or song name. Pentru a descărca o melodie karaoke, faceți click pe titlul acesteia și pe pagina care se deschide dați din nou click pe titlul melodiei.

După ce descărcarea este completă, veți găsi fișierul pe calculator: pentru redarea acestuia faceți dublu click pe el și, alegeți să îl deschideți cu programul vanBasco Karaoke Player.

Program pentru Karaoke: MidiCo (macOS)

Program pentru Karaoke MidiCo (macOS)

Dacă utilizați un Mac, ar trebui să încercați MidiCo: acesta este un soft care include un player de fișiere MIDI și KAR și oferă o funcție de karaoke, datorită căreia puteți vedea textul melodiei care este redată pe ecran. Programul nu este gratuit, costă 29,90 euro, dar este posibil să îl descărcați și să îl testați, singura limitare este că întrerupe reproducerea fiecărei melodii după două minute.

Pentru download, accesați site-ul său oficial, dați click pe butonul Download și, în noua pagină care se deschide, faceți click pe butonul Proceed to Download. După finalizarea descărcării, deschideți pachetul .dmg pe care l-ați obținut și trageți MidiCo în folderul de Aplicații MacOS.

Faceți click dreapta pe pictograma MidiCo și selectați elementul Open de două ori la rând: în acest fel, veți putea ocoli restricțiile impuse de Apple pentru programele necertificate.

După ce faceți click pe fereastra principală a programului, deschideți meniul File din stânga sus (în bara de meniu macOS) și selectați Open file, pentru a deschide fișierul karaoke pe care doriți să-l utilizați.

Apoi, tot ce trebuie să faceți este să dați click pe butonul Play, pentru a începe redarea melodiei, iar textul va fi afișat în fereastra principală a programului.

Muzică Karaoke: românească, moldovenească, populară etc

Acum este timpul să vedeți câteva soluții pentru a cânta sau descărca muzică karaoke gratuit: făcând acest lucru, nu va trebui să descărcați niciun program pentru karaoke.

Descarcă Karaoke românești de pe Youtube

muzica de cantat karaoke gratis

Dacă nu știați, YouTube este un serviciu online excelent pentru a cânta și a descărca muzică karaoke. Celebrul serviciu de partajare video de la Google, este plin de videoclipuri și canale întregi cu muzică karaoke românească, moldovenească, populară, manele etc.

Tot ce trebuie să faceți pentru a găsi o melodie karaoke pe YouTube, este să accesați pagina principală a serviciului, sau să porniți aplicația oficială pentru Android sau iOS și să căutați titlul melodiei folosind bara de căutare din partea de sus. Puteți utiliza ca termeni de căutare „titlu melodie karaoke” de exemplu: Irina Loghin karaoke sau moldovenească karaoke.

Karaoke românești populara moldoveneasca manele

După ce ați reușit să găsiți melodia dorită, tot ce trebuie să faceți este să o selectați din rezultatele căutării, să o redați și să începeți să cântați, versurile melodiei vor fi afișate în videoclip.

Va întrebați cum puteți descărca muzică Karaoke de pe Youtube? Ei bine, trebuie să știți că este floare la ureche, pentru mai multe detalii citiți: Cum descarci muzică de pe YouTube.

Aplicații pentru Karaoke

Aplicații pentru Karaoke gratis

Căutați aplicații pentru Karaoke să le instalați pe telefon sau tabletă și să le folosiți pentru a vă arăta abilitățile de cântare oriunde v-ați afla? Ei bine, mai jos veți găsi câteva aplicații pentru un telefon iPhone sau Android, folosiți-le și distrați-vă alături de prieteni!

  • Sing! Karoke by Smule (Android / iOS) – aceasta este una dintre cele mai cunoscute și apreciate aplicații pentru karaoke. Aplicația vă permite să înregistrați și să ascultați propria vocea și să o modificați cu anumite efecte (gratuite sau la plată). În versiunea de bază sunt incluse doar câteva melodii și efecte: pentru a debloca tot conținutul, trebuie să vă înscrieți la un abonament care începe de la 3,49 euro pe lună.
  • Sing Sharp (Android / iOS) – aceasta este o aplicație dezvoltată pentru a ajuta utilizatorii să își îmbunătățească vocea, învățând să cânte așa cum trebuie. Oferă diferite tipuri de antrenament care vă permit să practicați și să vă îmbunătățiți în timp. Practic, aplicația este gratuită, dar are bannere publicitare. Puteți elimina bannerele dacă vă înscrieți la un abonament care costă 10,99 euro pe an.