Descarcă imaginile unui cont de Twitter

Descarcă imaginile unui cont de Twitter. Cu siguranță Twitter nu este una dintre resursele cele mai utilizate de utilizatori pentru partajarea imaginilor, dar există încă mulți abonați la rețeaua de socializare care încarcă imagini într-un mod simplu și imediat.

Descarcă imaginile unui cont de Twitter

Printre principalele motive pentru care Twitter nu este atât de popular pentru partajarea imaginilor este faptul că experiența de vizualizare a imaginilor nu este una dintre cele mai bune.

Cu Twitter, un utilizator este practic obligat să vizualizeze imaginile pe rând și, mai ales, fără a avea posibilitatea să le deruleze pe toate când vrea să vadă toate imaginile unui cont de utilizator, pentru acest lucru sunt alte rețele sociale mai bune, pe locul 1 este Facebook.

Pentru a rezolva problema cu vizualizarea imaginilor, este posibil să recurgem la utilizarea unui program special cum ar fi TwitterDownloader.

Program care descarcă imaginile unui cont de Twitter

TwitterDownloader este un program complet gratuit și este compatibil cu aproape toate sistemele de operare Windows, care, odată utilizat, vă permite să descărcați pe calculator toate imaginile publicate de un anumit utilizator pe Twitter, astfel încât să le puteți vizualiza pe toate.

Folosirea programului este foarte simplă, deoarece după descărcarea programului, rulați pur și simplu fișierul .exe și din singura fereastră care se va deschide (asa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol), introduceți în câmpul Screen Name, numele de utilizator la care doriți să descarcați imaginile, apoi faceți click pe butonul Download.

Toate imaginile sunt previzualizate într-o grilă în fereastra programului, dar în momentul descărcării vor fi salvate într-o calitate mai bună direct în subfolderul care conține fișierul executabil TwitterDownloader.

Înainte de a utiliza TwitterDownloader, trebuie să știți că, datorită limitărilor API de la Twitter folosind TwitterDownloader, va fi posibil să descărcați doar imaginile conținute în ultimele 150 de tweet-uri publicate de un anumit utilizator.

Download TwitterDownloader

Vă întrebați de unde puteți descărca programul TwitterDownloader? Ei bine, accesați site-ul twitterimagedownload.codeplex.com și dați click pe butonul download archive (în partea dreaptă sus pe pagină). După ce ați descărcat arhiva va trebui să o extrageți folosind un program de dezarhivare cum ar fi 7-Zip, WinRAR etc. Lista cu programe de arhivare și dezarhivare o găsiți într-un articol separat. Programe de arhivare și dezarhivare.