Descarcă Fortnite mobile pe un dispozitiv incompatibil

Descarcă Fortnite mobile pe un dispozitiv incompatibil. Dacă nu știți cum puteți descărca Fortnite mobile pe un dispozitiv incompatibil cu jocul, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit.

Descarcă Fortnite mobile pe un dispozitiv incompatibil

În acest articol vom vorbi despre cum puteți descărca Fortnite pe dispozitive incompatibile. Mai jos vă voi explica tot ce trebuie să știți despre disponibilitatea oficială a jocului pe diferite platforme, și cum să îl rulați pe dispozitive care în mod normal nu vă permit să faceți acest lucru.

Informații despre Fortnite mobile

Informații despre Fortnite mobile

Înainte de a intra în detaliile procedurii despre cum să descărcați Fortnite pe dispozitive incompatibile, cred că vă poate interesa să aflați mai multe despre această posibilitate.

Ei bine, ca orice joc, Fortnite are cerințe hardware și cerințe software care trebuiesc îndeplinite pentru a rula. În ceea ce privește cerințele hardware, principalele probleme pot fi găsite pe dispozitive mobile și calculatoare, unde configurațiile sunt variabile, în timp ce pentru console nu există probleme, deoarece jocurile sunt toate optimizate pentru toate consolele prezente pe piaţă.

Pe de altă parte, pe dispozitive mobile și PC-uri, este posibil ca utilizatorii să nu poată instala jocul (nu îl vor găsi în magazinele pe care este disponibil, de exemplu, Samsung Galaxy Store).

În unele cazuri, totuși, ar putea fi posibil să instalați Fortnite pe dispozitive mai vechi, jucând jocul cu setări grafice mai puțin performante.

În ceea ce privește cerințele software, totuși, trebuie făcută o clarificare foarte importantă cu privire la platformele mobile. Din 2020, din cauza unei controverse legate de achizițiile în aplicație și a comisioanelor reținute de Google și Apple, Fortnite nu mai este disponibil nici în Magazin google Play, nici în App Store, adică magazinele oficiale Android și iOS.

Totuși, pe Android, Epic Games continuă să fie disponibil prin intermediul site-ului Fortnite, Samsung Galaxy Store și prin Huawei AppGallery. Mai exact, din aceste magazine digitale puteți descărca lansatorul Epic Games și apoi puteți instala jocul prin intermediul acestuia. Pe scurt, dacă nu găsiți jocul în Magazin Google Play, asta nu înseamnă că nu mai este disponibil pentru Android.

Dacă aveți un smartphone/tabletă Samsung sau Huawei, este posibil că dispozitivul vostru este capabil să ruleze corect jocul fără să urmați procedura pe care o voi descrie în acest articol. Dacă smartphone-ul vostru nu este compatibil sau nu puteți instala jocul, citiți în continuare acest articol.

instalare Epic Games

Cu toate acestea, pe iOS și iPadOS, situația este mai gravă. App Store este singurul magazin oficial pentru descărcarea de aplicații și jocuri și, prin urmare, absența jocului Fortnite înseamnă că nu mai este posibil să rulați Epic Games pe dispozitivele mobile Apple.

Pe Internet găsiți aplicații sau magazine alternative care promit instalarea jocului Fortnite pe iOS/iPadOS, este cel mai bine sa stați departe de aceste aplicații, acestea sunt escrocherii sau programe malware.

Descarcă Fortnite mobile pe un dispozitiv incompatibil

Cei care au în general mai multe probleme în ceea ce privește compatibilitatea dispozitivului lor cu Fortnite sunt jucătorii care folosesc smartphone-uri și tablete. De fapt, așa cum am menționat mai sus, este posibil ca jocul să nu apară nici măcar în magazinele digitale, dacă dispozitivul utilizat este considerat a nu fi suficient de performant. Deci, să vedem cum putem rezolva problema, cel puțin în unele cazuri.

Descarcă Fortnite mobile pe Android

Epic Games jocul pentru telefon

Deși unele dispozitive Android nu sunt acceptate oficial de Fortnite, în realitate Epic Games permite utilizatorilor să instaleze jocul, pur și simplu trebuie să urmați o procedură puțin diferită de cea standard.

Motivul acestei alegeri se regăsește probabil în faptul că Epic Games vrea să ofere utilizatorilor cea mai bună experiență de joc posibilă, pe care aceste dispozitive nu o pot face. Prin faptul că Fortnite este ușor accesibil, ar putea fi, prin urmare, plângeri cu privire la faptul că jocul nu funcționează bine (atunci când, în realitate, vina defecțiunilor ar putea fi hardware-ului utilizat).

În această privință, aș dori să menționez că cerințele minime pentru Fortnite pe Android sunt următoarele: procesor pe 64 de biți, Android 8.0 sau o versiune ulterioară, 4 GB RAM, GPU Adreno 530, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 sau mai mare.

Fortnite APK pentru Android

Pentru a încerca să instalați jocul, accesați site-ul oficial Epic Games de pe dispozitivul vostru Android, apăsați butonul Get it on the Epic Games App și permiteți descărcarea fișierului FortniteInstaller-4.1.4 .apk.

Apoi, deschideți fișierul .apk, permiteți instalarea din surse externe sau activați opțiunea pentru surse necunoscute din meniul Setări> Securitate Android și deschideți aplicația Epic Games.

Apoi, apăsați pe butonul INSTALL prezent sub caseta Fortnite și așteptați descărcarea jocului. Odată ce Fortnite este deschis, poate fi necesar să descărcați alte fișiere pentru ca jocul să funcționeze.

Perfect, acum știți cum să instalați Fortnite pe smartphone-ul vostru, care, în general, nu ar fi compatibil cu jocul prin intermediul magazinelor digitale.

Dacă Fortnite nu se deschide pe dispozitivul vostru, deoarece se blochează imediat, mai mult ca sigur jocul este într-adevăr incompatibil cu dispozitivul vostru. Singurul sfat pe care vi-l pot da este să actualizați Android și Fortnite la cea mai recentă versiune disponibilă și să încercați din nou.

Descarcă Fortnite mobile pe iPhone

Descarcă Fortnite mobile pe iPhone nu compatibil

Dacă în cazul dispozitivelor Android se poate instala aplicații din surse externe, ceea ce permite utilizatorilor să instaleze Fortnite chiar dacă acesta nu este prezent în magazinele oficiale, acest lucru nu se poate face pe iPhone și iPad.

Așa cum am menționat deja la începutul acestui articol, în 2020 Apple a decis să elimine Fortnite din App Store din cauza unor dispute legate de achizițiile în aplicație. Pur și simplu, au existat neînțelegeri între Epic Games și compania Apple, care au dus la imposibilitatea instalării Fortnite pe iPhone și iPad.

Pe scurt, în acest caz, din păcate, nu vă pot ajuta, deoarece dispozitivele nu sunt compatibile cu jocul dintr-un motiv foarte clar. De asemenea, vă recomand să fiți atenți la procedurile care implică instalarea aplicațiilor din surse din afara magazinului App Store.

Dacă nu știți cum puteți schimba parola sau adresa de e-mail la Fortnite, vă sfătuiesc să citiți un articol în care am explicat pas cu pas cum să faceți acest lucru. Cum schimbi parola sau e-mail la un cont de Fortnite.