Descarcă filme de pe Amazon Prime Video

Descarcă filme de pe Amazon Prime Video. Vom vorbi despre cum puteți descărca filme și emisiuni TV Amazon Prime pe telefon sau tabletă pentru a le viziona offline.

Descarcă filme de pe Amazon Prime Video

Amazon Prime Video este un rival pentru Netflix și, la fel ca Netflix, puteți descărca filme. Acest lucru este perfect pentru vizionarea videoclipurilor offline, atunci când nu aveți o conexiune de internet.

Pentru posibilitatea de a descărca filme de pe Amazon Prime trebuie să aveți un abonament. Puteți alege un abonament de 119$ pe an sau 12,99$ pe lună, pentru lista completă de beneficii accesați site-ul Amazon.

Descarcă filme de pe Amazon Prime Video

După ce v-ați înscris, puteți începe să descărcați filme de pe Amazon. Pentru a face acest lucru, va trebui să obțineți aplicația Amazon Prime Video. Aplicația este gratuită și este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS. După cum vă așteptați, aplicația este deja instalată pe tabletele Amazon Fire.

Odată descărcată, va trebui să lansați aplicația și să vă conectați cu datele voastre Amazon. Asigurați-vă că urmăriți banner-ul Prime din colțul din stânga sus pentru a vă asigura că nu veți fi taxat suplimentar pentru vizionare, deoarece există o mulțime de filme și emisiuni TV disponibile pentru a fi închiriate în biblioteca Amazon și nu toate acestea sunt incluse pentru un membru Prime.

De asemenea, nu toate videoclipurile etichetate cu Prime sunt disponibile pentru descărcare, dar este ușor de aflat care sunt. Atingeți un spectacol sau un film pe care doriți să îl vizionați și căutați butonul download.

Dacă episodul, seria sau filmul este disponibil pentru descărcare, veți găsi butonul download sub butonul albastru Watch Now. Pentru emisiunile TV veți fi întrebat dacă doriți să descărcați întreaga serie sau doar un episod.

La prima apăsare a butonului pentru a începe descărcarea, vi se va cere ce calitate trebuie să folosiți și dacă aceasta ar trebui să fie setarea implicită de acum înainte. Utilizați o rețea Wi-Fi, deoarece acest lucru va utiliza un pic de date. Descărcarea unui episod sau a unui film poate dura destul de mult, în funcție de viteza conexiunii voastre de internet, deci asigurați-vă că conexiunea nu este utilizată de alte programe sau descarcați altceva în același timp.

După ce ați descărcat un film, îl veți veți putea găsi în secțiunea My Stuff atingeți Download din partea de sus. Apoi pur și simplu atingeți un videoclip pentru a începe redarea, chiar dacă nu sunteți conectat la internet.

Descarcă filme de pe Amazon Prime Video

Cum conectezi și folosești Amazon Fire TV Stick pe TV