Descarcă Call of Duty Warzone pe PC

Descarcă Call of Duty Warzone pe PC. Sunteți pasionați de jocurile pe PC și ați auzit de noul Call of Duty Warzone, datorită căruia vă puteți confrunta cu alți jucători în modul Battle Royale? Ei bine, dacă nu știți cum puteți descărca jocul pe PC, citiți în continuare acest articol.

Descarcă Call of Duty Warzone pe PC

În acest articol vă voi explica cum să descărcați Call of Duty Warzone pe PC, și care sunt cerințele necesare pentru a juca jocul. În plus, vă voi explica pas cu pas cum să îl descărcați pe Windows, folosind lansatorul Battle.net (un program necesar pentru a efectua această operație).

Informații despre Call of Duty Warzone

Informații despre Call of Duty Warzone

Înainte de a vă explica cum să descărcați Call of Duty Warzone pe calculator, este important să cunoașteți cerințele minime necesare pentru a rula corect acest joc pe calculator.

În primul rând, Call of Duty Warzone necesită cel puțin 175 GB spațiu pe hard disk: dacă nu aveți suficient spațiu liber, încercați să eliberați spațiu urmând sfaturile pe care vi le-am oferit într-un articol dedicat acestui subiect.

În ceea ce privește celelalte cerințe de sistem, le veți găsi mai jos, astfel încât să vă puteți face o idee dacă calculatorul vostru poate rula jocul Call of Duty Warzone.

 • Sistem de operare: Windows 7 64 biți (SP1) sau Windows 10 64 biți.
 • Procesor: Intel Core i3-4340 sau AMD FX-6300.
 • Memorie RAM: 8 GB.
 • Placă video: NVIDIA GeForce GTX 670/GeForce GTX 1650 sau Radeon HD 7950 cu cel puțin 2 GB memorie.

Dacă doriți ca jocul să ruleze cât mai bine, trebuie să vă asigurați că calculatorul vostru îndeplinește aceste cerințe recomandate.

 • Sistem de operare: Windows 10 pe 64 de biți (cu cea mai recentă versiune).
 • Procesor: Intel Core i5-2500K sau AMD Ryzen R5 1600X.
 • Memorie RAM: 12 GB.
 • Placă video: NVIDIA GeForce GTX 970/GTX 1660 sau Radeon R9 390 / AMD RX 580 cu cel puțin 4 GB memorie.

În schimb, acestea sunt cerințele pentru a juca jocul online.

 • Sistem de operare: Windows 10 pe 64 de biți (cu cea mai recentă versiune).
 • Procesor: Intel i7-8700K sau AMD Ryzen 1800X.
 • Memorie RAM: 12 GB.
 • Placă video: NVIDIA GeForce GTX 1080/RTX 2070 SUPER sau Radeon RX Vega64 cu cel puțin 8 GB memorie.

În cele din urmă, iată cerințele Ultra RTX.

 • Sistem de operare: Windows 10 pe 64 de biți (cu cea mai recentă versiune).
 • Procesor: Intel i7-9700K sau AMD Ryzen 2700X.
 • Memorie RAM: 16 GB.
 • Placă video: NVIDIA GeForce RTX 2080 cu cel puțin 8 GB memorie.

În plus pe lângă aceste cerințe, este important să aveți o conexiune la Internet mereu activă și suport pentru DirectX 12.0. Pentru a obține performanțele maxime, este necesar să folosiți un SSD bun în loc de un hard disk clasic.

Pe lângă cerințele de mai sus, pentru a juca Call of Duty Warzone, trebuie să aveți și un cont Battle.net și să descărcați lansatorul, esențial pentru a descărca și instala jocul. Mai multe detalii găsiți mai jos.

Descarcă Call of Duty Warzone pe PC gratis

Acum o să vă explic cum puteți descărca Call of Duty Warzone pe calculator. Jocul, după cum am menționat deja, este gratuit, dar pentru utilizare trebuie să vă înregistrați mai întâi la Battle.net și să instalați clientul. Iată ce trebuie să faceți.

Instalare Battle.net

Instalare lansatorul Battle.net

Pentru a crea un cont Battle.net, accesați site-ul oficial Battle.net și completați formularul care vă este arătat pe pagină, introducând țara, numele și prenumele, data nașterii, adresa de e-mail și parola care va fi asociată cu contul. Apoi introduceți întrebarea secretă și bifați casetele de mai jos. Apoi apăsați butonul Create a free account pentru a confirma.

În mod alternativ, vă puteți înregistra la un cont Battle.net folosind un profil Facebook, Google sau Apple. După ce ați terminat, confirmați crearea contului făcând click pe link-ul care vă este trimis prin e-mail. În cele din urmă, asociați un număr de telefon cu contul vostru Battle.net, click pe acest link. Aceasta este o operație necesară pentru a juca Call of Duty Warzone.

Acum este timpul să descărcați lansatorul Battle.net și apoi Call of Duty Warzone. Deci, accesați site-ul oficial Battle.net și dați click pe butonul Download for Windows, pentru a descărca fișierul .exe pentru instalarea clientului.

instalare lansatorul Battle.net

După descărcarea lansatorului Battle.net, dați dublu click pe fișierul obținut și, în ecranul care vă este arătat, selectați limba engleză din meniul pentru alegerea limbii. Așadar, dați click pe butonul Continue și apoi faceți click pe Da, ca răspuns la avertizarea Windows.

În câteva momente, toate fișierele necesare pentru a începe instalarea clientului vor fi descărcate. În cele din urmă, dați click pe butonul Continue și așteptați finalizarea.

Instalare Call of Duty Warzone pe PC

Instalare Call of Duty Warzone pe PC

Acum puteți instala Call of Duty Warzone pe calculator. Pentru a face acest lucru, porniți lansatorul Battle.net folosind pictograma corespunzătoare de pe desktop și conectați-vă cu datele contului Battle.net create anterior (sau pe care le aveți deja). Pentru a face acest lucru, introduceți e-mailul sau numărul de telefon al contului și apoi parola asociată acestuia în ecranul de conectare care vă este arătat și dați click pe butonul Log In. Dacă ați creat un cont folosind contul vostru Facebook, Google sau Apple, utilizați pictogramele corespunzătoare pentru a vă autentifica.

După conectare, vi se va afișa ecranul de pornire Battle.net, prin care puteți începe instalarea Call of Duty Warzone. Prin urmare, în partea stângă în ecranul de pornire dați click pe Call of Duty: MW, apoi dați click pe butonul Play for Free.

Vi se va cere să confirmați data nașterii, după ce faceți acest lucru, dați click pe butonul Change, dacă doriți să schimbați calea de instalare a jocului, bifați caseta Keep this game updated automatically și dați click pe butonul Start Install.

Procedând astfel, lansatorul Battle.net va începe să descarce toate fișierele necesare pentru joc (puteți monitoriza descărcarea prin bara din partea de jos). Când descărcarea este completă, puteți începe să jucați jocul, dați click pe butonul Play sau pe pictograma Call of Duty Warzone de pe desktop.