Descarcă Avg Antivirus gratis: Windows, Android și iOS

Descarcă Avg Antivirus gratis pentru Windows, Android și iOS. Nu știți cum puteți face download la Avg Antivirus pe Android, iPhone, Mac sau Windows? Ei bine, citiți în continuare acest articol și veți afla care este site-ul oficial de unde puteți descărca Avg Antivirus.

Descarcă Avg Antivirus gratis: Windows, Android și iOS

Dacă licența voastră de antivirus tocmai a expirat și, nu doriți să mai cheltuiți bani, puteți încerca Avg Antivirus Free. Nu știți de unde să îl descărcați, deoarece software-ul este disponibil pentru descărcare pe multe site-uri și nu știți care dintre ele sunt cu adevărat fiabile și care nu?

Nu vă faceți griji: în acest articol, veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie, și cum puteți descărca AVG gratis pe Windows, macOS și, în ceea ce privește partea mobilă, pe Android și iOS.

Descarcă Avg Antivirus gratis pentru Windows

Dacă sunteți interesat să descărcați AVG Antivirus pe un computer Windows, mai jos veți găsi toate procedurile pe care va trebui să le efectuați.

Ar trebui să știți, însă, că există două versiuni pentru cest antivirus: prima versiune este gratuită, AVG Antivirus Free, care garantează protecția în timp real împotriva amenințărilor cibernetice, iar a doua versiune este la plată, AVG Internet Security, care vă permite să obțineți funcții suplimentare, cum ar fi firewall și protecția pentru phishing. Mai jos, veți găsi cum să descărcați ambele versiuni.

AVG Antivirus Free

Descarcă Avg Antivirus Free

Dacă doriți să descărcați AVG Antivirus Free pe computer, nu trebuie decât să accesați site-ul oficial antivirus și să apăsați butonul Free Download. După finalizarea descărcării, faceți dublu click pe fișierul .exe.

Pe ecranul AVG Antivirus Free care vă este afișat, debifați casetele referitoare la instalarea software-ului suplimentar (cum ar fi browserul Google Chrome) și apăsați butonul de instalare. Procedura de instalare va dura câteva minute, după care veți vedea un ecran cu mesajul calculatorul este protejat. Din fereastra principală a programului puteți scana memoria sau toate fișierele din PC.

AVG Internet Security

descarca AVG Internet Security

După cum am menționat la începutul acestui articol, AVG Internet Security este cea mai completă versiune de AVG disponibilă pentru PC-urile Windows. Programul nu este gratuit, dar îl puteți încerca timp de 30 de zile (după care, pentru a continua să-l utilizați, trebuie să plătiți 59,99 euro pe an). În mod alternativ, puteți continua să utilizați numai funcțiile sale de bază, care sunt incluse în AVG Antivirus Free.

Acestea fiind spuse, să trecem la acțiune. Pentru download AVG Internet Security, accesați site-ul oficial antivirus și faceți click pe butonul Free Trial Download. După descărcarea fișierului AVG .exe, faceți dublu click pe el pentru a continua instalarea pe PC sau laptop.

Descarcă AVG Antivirus pentru Mac

Dacă sunteți interesat să utilizați programul AVG Antivirus Free pe Mac, urmați instrucțiunile de mai jos.

Mai întâi, accesați site-ul oficial AVG și faceți click pe butonul Free Download, pe care îl veți găsi pe pagina de download: procedând astfel, fișierul .dmg va fi descărcat și veți avea nevoie de el pentru a instala software-ul pe Mac. După descărcarea fișierului, faceți dublu click pe el și instalați programul AVG Antivirus.

Descarcă Avg Antivirus pentru Android

Descarcă Avg Antivirus pentru Android

Dacă doriți să vă protejați smartphone-ul sau tableta Android împotriva amenințărilor, puteți descărca AVG Antivirus Free: aplicația poate fi descărcată gratuit din Play Store, dar sunt disponibile și alte funcții la plată, precum eliminarea anunțurilor banner, blocarea aplicației sau protecția pentru fotografii. Puteți testa funcționalitatea acestora pentru o perioadă de încercare de 7 zile.

Acestea fiind spuse, pentru download aplicația AVG Antivirus, accesați Magazinul Google Play, prin intermediul acestui link și atingeți pe butonul Instalați. În acest moment, așteptați descărcarea și instalarea aplicației pe dispozitiv.

Descarcă AVG gratis pentru iOS

Dacă aveți un iPhone sau un iPad, trebuie să știți că nu există nicio aplicație antivirus de la AVG în App Store, deoarece dispozitivele mobile Apple sunt sisteme închise care nu au vulnerabilități care necesită protecție antivirus.

Singura aplicație AVG disponibilă în App Store este AVG Secure VPN, care vă permite să vă protejați confidențialitatea în timp ce navigați pe internet, folosind un VPN. Aplicația nu este gratuită, costă 2,99 euro pe lună sau 19,49 euro pe an, dar o puteți testa gratuit timp de 14 zile.

Dacă nu știți cum puteți descărca WhatsApp pentru PC, avem un articol care vă poate fi de folos. Descarcă WhatsApp pentru laptop sau PC.