Descarcă aplicații Android gratis pe telefon sau tabletă

Descarcă aplicații Android gratis pe telefon sau tabletă. Vom vorbi despre cum, și de unde puteți descărca aplicații gratis pentru telefon sau tabletă Android (nu iPhone).

Descarcă aplicații Android gratis pe telefon sau tabletă

Dacă sunteți în căutarea de aplicații pentru telefonul sau tableta voastră Android, dar nu doriți să cheltuiți bani, atunci există câteva moduri de a găsi doar aplicații gratuite, inclusiv aplicațiile care sunt la plată dar sunt oferite gratuit pentru o perioadă limitată de timp. Vă arătăm cea mai simplă metodă de a descărca aplicații gratuit.

Descarcă aplicații Android din AppSales

Descarcă aplicații Android gratis pe telefon sau tabletă AppSales

AppSales pune la dispoziție cele mai recente aplicații care sunt la plată, și apoi sunt oferite gratuit în Magazinul Google Play pentru o perioadă de timp.

În afara de aplicațiile gratuite, AppSales oferă de asemenea aplicații care sunt în prezent la plată, inclusiv cele mai renumite aplicații sau jocuri, cum ar fi: The Escapists: Prison Escape, Worms 4 și MailDroid Pro.

AppSales are, de asemenea, o aplicație numită AppsFree, care oferă toate aceste beneficieri, plus notificări, astfel încât să nu pierdeți niciodată aplicațiile sau jocurile noi.

Descarcă aplicații gratis pe telefon din Google Play

Nu trebuie să vă bazați pe aplicații suplimentare pentru a găsi aplicațiile gratuite, deoarece Magazinul Google Play are o secțiune care afișează toate aplicațiile gratuite.

Descarcă aplicații Android gratis pe telefon sau tabletă google play

Va trebui să atingeți pe Topuri (Top Apps) apoi alegeți categoria dorită, de exemplu jocuri, aplicații etc. Majoritatea aplicațiilor gratuite vor oferi achiziții în aplicații pentru actualizări, funcții suplimentare sau eliminarea anunțurilor, dar dacă cautați cu atenție și citiți recenziile, veți putea găsi multe aplicații bune, și fără a fi nevoie să cheltuiți bani.

Aveți grijă, dacă instalați prea multe aplicații pe dispozitiv, o să rămâneți fără spațiu de stocare. Dacă vi se întâmplă acest lucru citii acest articol, și veți învăța cum să rezolvați problema. Spațiu de stocare insuficient pe Android ? Eliberează spațiu.

Iar dacă doriți să mutați aplicațiile pe cardul SD, avem un articol care explică pas cu pas cum să faceți acest lucru. Cum se mută pe cardul SD pe Android: Eliberează spațiul de stocare intern.