Descarcă aplicația Youtube gratis

Descarcă aplicația Youtube gratis. În acest articol vom vorbi despre cum puteți descărca și instala aplicația Youtube pe telefon, tabletă, PC sau TV.

Descarcă aplicația Youtube gratis

YouTube are propria aplicație oficială disponibilă pentru Android, iOS, TV dar și alte dispozitive, cum ar fi console pentru jocuri video. Cu toate acestea, platforma de streaming deținută de Google poate fi utilizată de pe Windows printr-o aplicație specială.

Începând din 2021, compania Mountain View a pus la dispoziția utilizatorilor o aplicație PWA (Progressive Web App). Aceasta este o aplicație care poate fi instalată pe PC, aplicația funcționează într-un mod foarte asemănător cu site-ul Youtube.

În orice caz, deși nu există un program oficial pentru YouTube care să poată fi descărcat și instalat pe Windows, există totuși posibilitatea de al utiliza printr-un PWA, care adaugă pictograma Youtube pe desktop. Pe scurt, nu trebuie să vă faceți prea multe griji, procedura de instalare este destul de simplă.

Cu toate acestea, trebuie să știți că YouTube poate fi utilizat atât gratuit, cu publicitate, cât și Premium, și vă permite să nu aveți publicitate și să descărcați videoclipurile preferate pe telefon.

Descarcă Youtube gratis

Acum o să vă explic cum să descărcați și să instalați aplicația Youtube gratis pe telefon sau tabletă (folosind Magazin Play pentru Android sau App Store pentru iOS).

Descarcă aplicația Youtube gratis pe Android

Descarcă aplicația Youtube gratis pe Android

Procedura de urmat pentru descărcarea și instalarea aplicației YouTube pentru Android este foarte simplă, cel puțin pentru telefoanele care au Magazin Google Play. Deci, deschideți Magazin Play, utilizați caseta de căutare din partea de sus și tastați „youtube”, apoi atingeți pe pictograma aplicației și apăsați butonul „Instalați”.

Dacă aveți un telefon fără Magazin Play, din păcate nu vă pot ajuta prea mult. YouTube este o aplicație deținută de Google și, prin urmare, este necesar să aveți serviciile Google pentru funcționarea corectă a aplicației fără probleme. Metoda de instalare din APK de multe ori nu funcționează.

Cu toate acestea, puteți utiliza Youtube direct din browser pentru a vizualiza videoclipurile. În schimb, vă recomand să aveți grijă cu aplicațiile terță care promit să vă ofere acces la YouTube, deoarece acestea ar putea compromite securitatea contului vostru.

De asemenea, puteți să puneți pictograma YouTube pe ecranul telefonului (o comandă rapidă care duce direct la site-ul YouTube). De exemplu, dacă utilizați de obicei Google Chrome, acest browser este preinstalat pe multe dispozitive Android, trebuie să apăsați pictograma cu trei puncte din partea dreaptă sus și să selectați opțiunea „Adaugă pe ecran pornire” din meniul care se deschide.

Pictograma YouTube pe ecran

În rest, vă reamintesc că există și alte aplicații care fac parte de YouTube, toate pot fi descărcate gratuit din Magazin Google Play. Mai exact, YouTube Kids este o variantă a aplicației oficiale care include numai și numai conținut potrivit pentru copii, YouTube Studio este aplicația concepută pentru utilizatorii care au un canal de Youtube, deoarece aceștia își pot gestiona propriul canal.

Descarcă aplicația Youtube gratis pe iPhone

Descarcă aplicația Youtube gratis pe iPhone

Procedura nu este foarte dificilă nici măcar pentru iPhone sau iPad. Trebuie să știți că aplicația Youtube este gratuită și este disponibilă în magazinul virtual App Store.

Pentru descărcare și instalare, deschideți App Store, atingeți pe fila „Căutare”, în bara de căutare tastați „youtube” și atingeți pe pictograma aplicației. Apoi apăsați pe butonul „Obțineți” pentru a descărca și instala aplicația pe dispozitiv. Sistemul va porni automat descărcarea și instalarea aplicației, pe care o veți găsi apoi pe ecranul dispozitivului.

Descarcă aplicația Youtube pe PC

Descarcă aplicația Youtube pe PC

Dacă în ceea ce privește Android și iOS, procedurile de instalare a aplicației YouTube sunt cunoscute de mulți, nu același lucru se poate spune despre utilizarea PWA (Progressive Web App) pentru YouTube pe PC.

Aceasta este o posibilitate pusă la dispoziție începând din 2021 (v-am explicat la începutul acestui articol). Deci, vă voi explica cum să instalați PWA și să aveți pictograma YouTube pe desktop (sau în Launchpad, dacă utilizați un Mac), la fel ca în cazul unui program instalat.

Singura cerință este să utilizați browserul Google Chrome sau Microsoft Edge (Chromium). În rest, procedura pentru Google Chrome este să accesați site-ul YouTube, să apăsați pictograma de instalare din partea de sus din bara de adrese și să dați click pe butonul Instalează.

Dacă utilizați browserul Microsoft Edge, după ce ați deschis site-ul YouTube, apăsați pictograma cu trei puncte situată în partea dreaptă sus, selectați opțiunea „Mai multe instrumente” și dați click pe „Fixați la bara de activități”, astfel încât să puteți găsi pictograma Youtube în bara de activități.

PC Microsoft Edge

La fel ca în cazul dispozitivelor mobile, chiar și pentru PC, vă recomand să aveți grijă cu aplicațiile neoficiale care necesită să introduceți contul vostru Google, deoarece acestea ar putea reprezenta un potențial risc de confidențialitate.

Descarcă Youtube pe Smart TV

Descarcă Youtube pe Smart TV

Doriți să vizionați videoclipurile de pe YouTube pe Smart TV descărcând aplicația oficială? Ei bine, mai jos veți găsi pașii de urmat.

Înainte de toate, trebuie să știți că totul depinde de producătorul televizorului vostru, dar în general trebuie să conectați televizorul la Internet, să deschideți magazinul de aplicații preinstalate, să căutați „youtube” în magazin și să apăsați butonul Install.

De exemplu, dacă aveți un televizor LG, trebuie să apăsați butonul Home de pe telecomandă și să derulați opțiunile din partea de jos pentru a găsi aplicația YouTube, deoarece aceasta este adesea preinstalată în WebOS, adică sistemul de operare al sistemului utilizat de producător.

Dacă nu este instalată aplicația, apăsați butonul OK de pe telecomandă pe pictograma LG Store, căutați „youtube” și instalați aplicația. Pe scurt, este foarte simplu, mai ales dacă ați descărcat deja alte aplicații pentru televizorul vostru.

Descarcă YouTube Music gratis

Descarcă YouTube Music gratis

O altă aplicație care aparține de YouTube este YouTube Music, serviciul de streaming de muzică. Aplicația YouTube Music poate fi descărcată gratuit atât pe Android, cât și pe iOS. Cu toate acestea, pe PC, serviciul este accesibil prin intermediul site-ului oficial.

YouTube Music poate fi utilizat gratuit (cu reclame) sau cu abonament. Abonamentul costă 9,99 euro pe lună după prima lună de încercare gratuită. Abonamentul vă permite să descărcați conținut offline pe telefon sau tabletă și să activați redarea în fundal.