Deconectează în siguranță dispozitive USB (hardware)

Deconectează în siguranță dispozitive USB în Windows (hardware). În acest articol vom vorbi despre un program care vă ajută să deconectați dispozitivele USB în siguranță (Safely Remove).

Deconectează în siguranță dispozitive USB (hardware)

Când introduceți orice hardware în PC sau laptop, trebuie să vă asigurați că utilizați opțiunea Safely Remove Hardware din Windows atunci când îl deconectați. Acest lucru se datorează faptului că, dacă unitatea USB este accesată de orice fișier, atunci deconectarea rapidă va corupe fișierele. Opțiunea Safely Remove Hardware este disponibilă în bara de sistem din Windows.

Program care deconectează în siguranță dispozitive USB

HotSwap este un program care oferă opțiuni mai bune pentru deconectarea unităților USB în siguranță chiar și în Windows 10. Oferă opțiuni suplimentare și asigură, de asemenea, că toate datele sunt scrise și salvate pe disc înainte ca dispozitivul să fie deconectat, astfel încât să puteți utiliza unitatea SATA/ eSATA ca dispozitiv amovibil la fel ca unitatea USB/IEEE1394.

Program care deconectează în siguranță dispozitive USB

Din bara de aplicații, puteți selecta tipurile de dispozitive pentru care doriți să activați HotSwap. Odată ce tipurile de dispozitive sunt activate, puteți vedea toate unitățile listate în aplicație și le puteți selecta pe cele care doriți să le deconectați în siguranță.

Caracteristici HotSwap:

  • Interfață de utilizator simplă de utilizat (direct din bara de aplicații).
  • Asigură faptul că toate datele de pe unitate nu sunt utilizate în timpul deconectării.
  • Suportă unități externe sau interne.
  • Suportă linia de comandă, pentru a rula fără interfața grafică de utilizator.

Dacă selectați orice unitate pentru deconectare, primiți o notificarea dacă unitatea poate fi deconectată în siguranță.

Caracteristici HotSwap

Programul HotSwap este conceput în principal pentru a oferi o experiență mai bună în gestionarea dispozitivelor detașabile din Device Manager, programul are o interfață mai simplă și mai ușor de utilizat dar și mai multe opțiuni. HotSwap este gratuit și vine în versiune portabilă și suportă toate versiunile de Windows, inclusiv Windows 8.1 și Windows 10. De asemenea, este compatibil cu ambele versiuni de 32 și 64 de biți.

Pentru download acest soft care deconectează în siguranță dispozitive USB, accesați site-ul oficial mt-naka.com și faceți click pe HotSwap! Version 6.3.0.0.

Alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul softpedia, pe pagina principală a programului faceți click pe Download Now. În fereastra de tip pop-up care apare faceți click pe Softpedia Mirror (US) sau External Mirror.

Dacă doriți să monitorizați performanța la PC sau laptop în timp real, avem un articol care vă poate fi de folos. Monitorizează performanța la PC sau laptop în timp real.