Deblocare iCloud iPhone 6s plus, 7 plus, 4s, 5c

Deblocare iCloud iPhone 6s plus, 7 plus, 4s, 5c. Caracteristica iCloud Activation Lock de la Apple este foarte utilă pentru a împiedica folosirea dispozitivelor iOS de către hoți ca pe propriile lor dispozitive și pentru a evita ca informațiile despre confidențialitatea proprietarilor să cadă în mâini greșite.

Deblocare iCloud iPhone 6s plus, 7 plus, 4s, 5c

Când dispozitivul iOS este pierdut sau furat, proprietarii pot activa funcția Find My iPhone și îl vor bloca chiar dacă este un iPhone sau iPad, ceea ce înseamnă că dispozitivul va cere ID-ul original și parola dacă altcineva încearcă să folosească dispozitivul.

Cu toate acestea, pentru cei care, cumpără un dispozitiv iOS pierdut sau furat, este o problemă, deoarece în principiu cumpără un dispozitiv inutilizabil. Dacă ați cumpărat un dispozitiv blocat în iCloud, citiți mai jos ce puteți face pentru a folosi dispozitivul pe internet, Youtube, Facebook etc.

Deblocare iCloud iPhone

Trebuie menționat faptul că aceasta este o soluție temporară. Dar dacă doriți să utilizați telefonul pentru a naviga pe internet, citiți cu atenție ce trebuie să faceți pentru a sări peste ecranul iCloud Activation Lock pe iPhone 6s, plus, 7 plus, 4s, 5c dar și alte modele.

1. Apăsați pe butonul Home și apoi alegeți „Wi-Fi Settings„. Din lista de rețele Wi-Fi, atingeți simbolul „i” de lângă rețeaua WiFi la care doriți să vă conectați.

2. După ce atingeți „i„, veți vedea setările de rețea. Eliminați DNS-ul existent și introduceți un nou DNS din lista de mai jos.

DNS 104.154.51.7
DNS 104.155.28.90
DNS 104.155.220.58
DNS 78.109.17.60

Deblocare iCloud iPhone 6s plus, 7 plus, 4s, 5c stari DNS

3. După ce ați introdus DNS-ul corect, atingeți butonul „Back” și faceți clic pe „Activation Help„.

După ce ați finalizat cu succes pașii de mai sus, veți primi un mesaj „You have successfully connected to my Server„, ceea ce înseamnă că ați sărit peste ecranul iCloud Activation Lock, și acum puteți efectua majoritatea funcțiilor pe dispozitiv, dar din păcate nu veți putea efectua apeluri.

Dacă ați pierdut dispozitivul iOS și încercați să îl recuperați, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Cum găsești un iPhone dacă a fost pierdut sau furat.