Cum găsești un iPhone dacă a fost pierdut sau furat

Cum găsești un iPhone dacă a fost pierdut sau furat. Dacă telefonul vostru iPhone a fost furat sau pierdut, Apple oferă un instrument gratuit care vă ajută să-l recuperați. Și, chiar dacă nu reușiți să-l recuperați, puteți împiedica hoțul sau persoana care îl găsește să folosească datele voastre personale din telefon.

Cum găsești un iPhone dacă a fost pierdut sau furat

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de Find My iPhone, un serviciu gratuit care face parte din iCloud, care utilizează conexiunea GPS a telefonului pentru a vă ajuta să îl localizați și să faceți anumite acțiuni. Pentru a găsi un iPhone cu Find My iPhone, este posibil doar dacă în telefon opțiunea de găsire a telefonului era ON adică deja activată.

Cum găsești un iPhone furat sau pierdut

Cum găsești un iPhone dacă a fost pierdut sau furat Find iPhone

Deci dacă Find My iPhone era activat pe telefon, accesați https://www.icloud.com/ din browserul web. Apoi introduceți datele personale ID și parolă.

Faceți clic pe Find iPhone din instrumentelor oferite de iCloud. Apoi imediat va încerca să localizeze dispozitivul. Dacă aveți mai multe dispozitive configurate cu Find My iPhone, faceți clic pe All Devices din partea de sus a ecranului și selectați dispozitivul pe care îl căutați.

Dacă vă localizează dispozitivul, veți vedea pe hartă locația dispozitivului. Puteți mări sau micșora harta și puteți să o vizualizați chiar și prin satelit. Când dispozitivul este găsit, în colțul din dreapta în browser apare o fereastră. Aici vă permite să știți cât este încărcată bateria telefonului, dar și alte informații despre telefon.

Faceți clic pe Play Sound. Pentru început acesta este cel mai bun lucru de făcut, deoarece trimiterea unui sunet către dispozitiv vă poate face o surpriză, și veți auzi sunetul undeva prin casă. Mai poate fi util dacă credeți că cineva are dispozitivul, dar nu recunoaște.

Puteți, de asemenea, să faceți clic pe Lost Mode. Aceasta vă permite să blocați de la distanță ecranul dispozitivului și să setați un cod. Acest lucru împiedică un hoț să utilizeze dispozitivul sau să acceseze datele voastre personale.

Odată ce faceți clic pe butonul Lost Mode, introduceți codul pe care doriți să îl utilizați. Dacă aveți deja un cod pe dispozitiv, puteți folosi acel cod. Puteți, de asemenea, să introduceți un număr de telefon așa persoana care are dispozitivul poate să vă contacteze. De asemenea, aveți opțiunea de a scrie un mesaj care va fi afișat pe ecranul dispozitivului.

Dacă credeți că nu veți mai recupera telefonul, puteți șterge toate datele de pe dispozitiv. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul Erase. Dați clic pe caseta care spune că înțelegeți și știți ce faceți apoi clic pe Erase. Aceasta va șterge toate datele din telefon, împiedicând hoțul sau persoana care a găsit telefonul să le acceseze.

Dacă nu știți cum se poate înregistra apelurile pe telefon, avem un articol care explică pas cu pas cum să faceți acest lucru. Înregistrează apeluri pe telefonul Android sau iPhone.