De unde pot descărca The Sims pentru Android

De unde pot descărca The Sims pentru Android. Nu știți de unde puteți descărca jocul The Sims, celebrul simulator de viață? Ei bine, citiți în continuare acest articol și veți afla cum puteți descărca The Sims pe un telefon sau tabletă Android.

De unde pot descărca The Sims pentru Android

Nu există o singură modalitate de a juca The Sims pe Android, mai jos în acest articol veți vedea toate metodele.

Informații preliminare

descarca The Sims 3 sau 4

Deoarece sunteți un iubitor al jocului The Sims și căutați o versiune mobilă pentru Android, vă dau imediat o veste bună: există două versiuni pentru celebrul simulator de viață!

Numele acestor versiuni sunt The Sims Mobile și The Sims FreePlay și vă asigur că ambele au o calitate excelentă și caracteristici unice care le diferențiază. Interesant, nu-i așa? Dar poate că acum vă veți întreba care dintre ele să alegeți și care este cea mai bună versiune dintre cele două. Tocmai din acest motiv, am crezut că este mai bine să vă vorbesc despre caracteristicile lor, înainte de a intra în detalii despre cum le puteți descărca.

The Sims FreePlay pentru telefon Android

Voi începe cu The Sims FreePlay, deoarece este primul dintre cele două lansate pe Android, în 2012, și este încă disponibil gratuit în Magazinul Google Play.

Această versiune a jocului necesită o conexiune la internet pentru a funcționa, deoarece fiecare acțiune întreprinsă în timpul jocului are loc în timp real. În ciuda acestui fapt, nu există nicio problemă de a ieși din joc, de fapt timpul continuă să fie numărat constant, astfel încât atunci când reveniți în joc, progresul este mereu actualizat.

Ca și în jocul The Sims, chiar și în versiunea FreePlay se pot construi case, personajele Sims pot fi create și personalizate, se pot căsători (divorța), pot avea copii (care cresc) și pot îmbătrâni.

descarca The Sims Mobile pentru telefon

The Sims Mobile este cea mai nouă versiune a jocului, lansată gratuit în 2018 în Magazinul Google Play.

Printre funcțiile care o deosebesc de versiunea FreePlay se află cu siguranță modul multiplayer și Story: jucând, puteți să vă creați propriul Sims, să construiți case și să duceți mai departe viața personajelor, în plus, există posibilitatea interacțiunii cu alți jucători.

Ca și în The Sims FreePlay, chiar și în The Sims Mobile există o monedă de joc, pe care o puteți câștiga jucând sau să o cumpărați cu bani reali. În cele din urmă, pentru a distinge această versiune a jocului, acesta are o atenție specială pusă în modul Story, concentrată și influențată de acțiunile Sims. Mulțumită progreselor înregistrate în Story, personajele Sims cresc în nivel și deblochează haine, obiecte și mobilier.

Pentru a încheia această scurtă introducere, dacă doriți să aflați mai multe despre diferențele dintre cele două versiuni The Sims disponibile pentru Android, răsfoiți câteva imagini și videoclipuri pe Google Play, pentru a realiza diferențele de stil grafic și detalii despre cum jocul progresează.

Descarcă The Sims pentru Android

Descarcă The Sims pentru Android

Acum, după ce am descris principalele diferențe între versiunile The Sims pentru Android, vă voi explica cum le puteți descărca și instala pe telefon sau tabletă Android.

Tot ce trebuie să faceți este să pregătiți dispozitivul mobil pe care intenționați să instalați jocul și citiți cu atenție ce trebuie să faceți.

De unde pot descărca The Sims Mobile

De unde pot descărca The Sims Mobile

V-ați decis să încercați The Sims Mobile și vreți să știți cum să îl descărcați pe dispozitivul vostru Android? Nicio problemă, vă voi spune imediat cum să procedați.

Deschideți aplicația Play Store din telefon, și apăsați pe bara de căutare situată în partea de sus, apoi tastați The Sims Mobile, pe pagina cu rezultatele căutării atingeți pe primul rezultat.

Alternativ, accesați acest link, direct de pe dispozitivul Android, pentru a deschide fereastra Sims Mobile în Play Store. În acest moment, vă aflați pe pagina cu jocul The Sims Mobile, unde puteți confirma instalarea jocului apăsând butonul verde Instalați apoi așteptați timpul de descărcare și instalare.

descarca The Sims Mobile

Odată ce procesul de instalare este finalizat, jocul este gata de lansare: pentru a face acest lucru, puteți apăsa direct butonul verde Deschideți sau apăsați pe pictograma jocului.

Descarcă The Sims FreePlay

The Sims FreePlay

Deschideți aplicația Play Store de pe telefonul sau tableta voastră Android, după ce deschideți magazinul de aplicații, apăsați pe caseta de căutare din partea de sus și tastați The Sims FreePlay în bara de căutare, în partea de sus, apoi atingeți pe primul rezultat.

descarca The Sims FreePlay pentru mobil

Alternativ, de pe dispozitivul vostru Android faceți click pe acest link , astfel încât să puteți accesa imediat jocul The Sims FreePlay. Apoi descărcați jocul, apăsând butonul Instalați și așteptați finalizarea procedurii de descărcare și instalare.

Veți observa sfârșitul procesului, deoarece va apărea butonul verde Deschideți, în loc de butonul Instalați. Puteți porni apoi jocul prin intermediul butonului Deschideți sau utilizând pictograma jocului din telefon.

Dacă nu găsiți pe telefon aplicația Google Play Store sau, dintr-un motiv sau altul, nu o puteți utiliza, puteți descărca pachetele apk The Sims FreePlay și The Sims Mobile apoi le puteți instala manual pe dispozitiv. Atenție, descărcați pachete apk numai de pe site-uri cunoscute, în acest mod evitați să instalați malware pe telefon sau tabletă.

Dacă nu știți cum puteți descărca Minecraft pe un telefon Android sau iPhone, avem un articol care vă poate fi de folos. Descarcă Minecraft APK gratis pe Android sau iPhone.