Curăță Windows 10 și recuperează spațiu pe hard disk

Curăță Windows 10 și recuperează spațiu pe hard disk. Curăță manual Windows 10, 8 sau 7 de fișiere inutile pentru a recupera spațiul de stocare.

Curăță Windows 10 și recuperează spațiu pe hard disk

Când instalați Windows pe laptop sau calculator, sistemul de operare este optimizat pentru cea mai bună performanță. Dar, după o perioadă de utilizare, sistemul încetinește puțin și acest lucru se datorează fișierelor nedorite, inclusiv cache-uri, fișiere inutile și programe suplimentare instalate pe PC.

Chiar și actualizările pentru sistemul de operare Windows ar putea ocupa, de asemenea, foarte mult spațiu pe hard disk. Deci, din când în când, este necesar să curățați Windows-ul și să recuperați spațiul de stocare pe hard disk.

Curăță Windows 10 și recuperează spațiul de stocare

Deși există multe programe gratuite pentru a curăța Windows-ul și de a elimina fișierele nedorite, Windows Slimmer este un program gratuit care face bine acest lucru. Odată instalat, acesta poate curăța și recupera spațiul de stocare pe hard disk, eliminând fișierele inutile de la vechile versiuni de Windows, fișierele de actualizare pentru Windows, punctele de restaurare vechi ale sistemului și alte fișiere nedorite care ocupă spațiu pe hard disk.

Programul vine, de asemenea, cu opțiunea de curățare automată, unde puteți curăța fișierele nedorite din când în când pe baza opțiunilor pe care le-ați setat.

Curăță Windows 10 și recuperează spațiul de stocare

Puteți să scanați fișierele nedorite și apoi să le ștergeți pentru a recupera spațiul de stocare. Există, de asemenea, un program de dezinstalare inclus în aplicație, care poate avea grijă de dezinstalarea aplicațiilor neutilizate și, de asemenea, de spațiul utilizat de aceste aplicații.

Atenție: În timp ce instalați Windows Slimmer, acesta vă va solicita să instalați și alte programe de la Auslogics, dar puteți evita instalarea acestora în timpul instalării.

Pentru download acest program care Curăță Windows 10 și recuperează spațiul de stocare pe PC sau laptop, accesați site-ul auslogics și faceți click pe butonul Download Program.

După ce ați descărcat Windows Slimmer pe PC sau laptop, faceți dublu click pe fișierul windows-slimmer-setup.exe și urmați instrucțiunile de instalare.

Puteți folosi chiar și CCleaner pentru a curăța calculatorul sau laptopul. Dacă nu știți de unde să descărcați programul, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Descarcă CCleaner gratuit pe PC sau laptop.