Curăță calculatorul și verifică fișierele temporare

Curăță calculatorul și verifică fișierele temporare. CCleaner este pe primul loc în topul programelor cele mai utilizate pentru a curăța Windows-ul. Cu toate acestea, CCleaner lipsește în anumite funcții utile, care pot fi găsite în alte programe.

Curăță calculatorul și verifică fișierele temporare

Acesta este cazul programului FileCleaner, un program complet gratuit, care poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care oferă aceleași funcții oferite de CCleaner, permițând utilizatorilor săi să programeze procesele curățarea și verificarea fișierelor temporare din sistemul de operare direct și în timp real.

Interfața programului oferă utilizatorilor toate instrumentele disponibile în partea stângă a ferestrei. Rezultatele obținute prin utilizarea diferitelor funcții sunt vizibile în partea dreaptă.

Pentru a porni toate instrumentele disponibile cu un singur clic, puteți face clic pe butonul verde Analyze All. Alternativ, puteți selecta funcțiile preferate.

În detaliu, secțiunea Browser acceptă Opera, Internet Explorer, Firefox și Google Chrome, analizează istoricul și modulele cookie. Secțiunea Toolbars/Plug-ins prezintă barele de instrumente și diferitele extensii instalate în browsere, secțiunea Applications arată programele instalate pe PC cu posibilitatea ștergerii fișierelor temporare, secțiunea Windows permite ștergerea fișierelor temporare ale sistemului, secțiunea Cleaner elimină în timp real fișierele temporare din browsere și programe cum ar fi Skype.

Shredder, Registry Cleaner și Registry Backup sunt instrumente avansate.

Rețineți prezența unei caracteristici deosebit de interesante atașată secțiunii Browsers care vă permite să vizualizați toate imaginile salvate în memoria cache și documentele salvate de pe internet.

De subliniat este faptul că în timpul instalării programului, se propune și instalarea unui software de backup care nu este necesar pentru funcționarea programului FileCleaner. Pentru a descărca acest program care curăță calculatorul și verifică fișierele temporare clic aici.

Dacă doriți să transformați un video în GIF cu efecte speciale și subtitrare, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Transformă video în GIF cu efecte și subtitrare.