Cum vezi miniaturile la filme sau videoclipuri în Windows

Cum vezi miniaturile la filme sau videoclipuri în Windows 10. În acest articol vom vorbi despre cum puteți vizualiza miniaturile la fișiere video pe PC sau laptop cu Windows 10.

Cum vezi miniaturile la filme sau videoclipuri în Windows

În general, dacă aveți pe PC multe fișiere media, care constau în mare parte din videoclipuri sau filme și doriți să căutați un videoclip, este foarte dificil. Trebuie să le deschideți pe fiecare și apoi să le vizualizați pentru a găsi videoclipul de care aveți nevoie deoarece nu există o previzualizare a miniaturilor pentru filme sau videoclipuri pe Windows.

Puteți rezolva această problemă în Windows 10 cu Scene Explorer. Acesta este un program gratuit care vă permite să activați miniaturile la videoclipuri, astfel încât să le puteți previzualiza.

Cum vezi miniaturile la filme sau videoclipuri

Programul Scene Explorer este portabil, deci nu trebuie să îl instalați pe PC sau laptop (îl puteți utiliza de pe un stick USB). Când rulați programul, trebuie să selectați un folder pentru scanarea fișierelor video. Puteți selecta folderul în care aveți toate fișierele video.

După ce ați atins opțiunea de scanare, programul va căuta toate videoclipurile disponibile în folder și apoi va oferi o previzualizare cu miniaturile videoclipurilor. De asemenea, puteți selecta mai multe foldere pentru scanarea fișierelor video.

Cum vezi miniaturile la filme sau videoclipuri în Windows Scene Explorer

Odată ce obțineți previzualizarea videoclipului, puteți selecta previzualizarea și puteți deschide videoclipul sau folderul pentru a vizualiza fișierul video real. SceneExplorer are nevoie de FFmpeg și FFprove pentru a crea miniaturi pentru videoclipurile voastre. În Windows, aceste fișiere sunt incluse în fișierul de arhivă, nu este necesar să le obțineți manual.

Puteți, de asemenea, să etichetați videoclipurile, astfel încât să le puteți găsi cu ușurință după etichetă.

Programul Scene Explorer funcționează destul de bine și vă oferă miniaturi pentru toate videoclipurile din PC. Pentru a descărca acest program care arată miniaturile la filme sau videoclipuri, accesați site-ul Github și faceți click pe butonul Clone or download, din meniul drop-down care apare alegeți Download Zip.

Alternativ, accesați site-ul Softpedia și faceți click pe butonul Download Now din partea stângă pe pagina principală. Pe pagina care apare selectați un server pentru download de exemplu: Softpedia Secure Download (US) sau External mirror 1.

Dacă căutați aplicații pentru securitatea telefonului, avem un articol cu cele mai bune aplicații pentru antivirus și securitate aici. Aplicații pentru antivirus securitate telefon Android.