Aplicații pentru antivirus securitate telefon Android

Aplicații pentru antivirus securitate telefon Android. Cauți o aplicație antivirus gratis pentru un dispozitiv Android? Nu știi cum să ai o securitate mai bună împotriva virușilor? Ei bine, citește în continuare acest articol și vei găsi cele mai bune aplicații pentru antivirus și securitate.

Aplicații pentru antivirus securitate telefon Android

Din fericire, în Magazinul Google Play, puteți găsi multe aplicații antivirus pentru Android care vă permit să vă protejați smartphone-ul și tableta de cele mai periculoase programe malware.

Multe dintre ele, sunt gratuite cel puțin în versiunea lor de bază, și includ mai multe caracteristici suplimentare, cum ar fi urmărirea unui dispozitiv în caz de furt/pierdere și blocarea apelurilor anonime (necunoscute).

Aplicațiile despre care vom vorbi sunt în opinia noastră cele mai bune aplicații de antivirus și, desigur, vom vorbi despre aplicațiile care nu afectează performața telefonului Android.

Avast Antivirus

Aplicații pentru antivirus securitate telefon Android Avast Antivirus

Un antivirus gratuit pentru un telefon Android de cel mai înalt nivel care poate garanta o protecție completă a smartphone-urilor și tabletelor este Avast, la fel de bun ca în versiunea pentru calculatoare, monitorizează în timp real toate aplicațiile instalate pe dispozitiv și blochează pe cele suspecte.

De asemenea, vă permite să setați un PIN de deblocare pentru aplicații, să filtrați apelurile nedorite și să aflați ce aplicații sunt prea expuse la risc din punctul de vedere al confidențialității.

Avast va scana automat telefonul de fiecare dată când încercați să instalați o nouă aplicație pe telefon sau tabletă. În acest fel, toate amenințările de virus și malware vor fi blocate înainte de a afecta sistemul Android.

AVG Free Antivirus

Aplicații pentru antivirus securitate telefon Android AVG Free Antivirus

AVG este un nume istoric în domeniul securității pentru calculatoare, și nu avea cum să nu lanseze o aplicație antivirus pentru Android. Deci, vorbim despre AVG Free Antivirus, un antivirus gratuit care vă permite să eliminați toate amenințările, chiar și cele mai cunoscute pentru Android, să blocați apelurile nedorite și să îmbunătățiți performanța dispozitivului.

Avira Antivirus Security

Aplicații pentru antivirus securitate telefon Android Avira Antivirus Security

Avira este un alt antivirus care la început a fost doar pentru PC-uri, dar acum este disponibil sub formă de aplicație antivirus pentru Android. În versiunea de bază gratuită, acesta include un sistem de protecție în timp real care scanează toate aplicațiile instalate pe telefon (sau tabletă), o funcție anti furt și un filtru pentru a bloca numere necunoscute (anonime).

Pentru a debloca toate caracteristicile avansate din aplicația Avira antivirus, vă puteți abona la versiunea Pro, care costă 8,15 euro pe an. Caracteristicile rezervate utilizatorilor Pro includ suport tehnic de la producător, navigare securizată pentru achiziții online și servicii bancare, dar și actualizarea definițiilor antimalware.

Eset Mobile Security & Antivirus

Aplicații pentru antivirus securitate telefon Android Eset Mobile Security & Antivirus

Eset este o altă aplicație bună pentru securitatea sistemelor Android, mulți utilizatori cunosc deja acest antivirus care poate fi folosit și pe un PC sau laptop. Acesta este disponibil într-o versiune gratuită care include toate funcțiile pentru detectarea malware-ului, și un sistem antifurt pentru urmărirea dispozitivelor în caz de pierdere/furt.

Versiunea completă la acest antivirus costă 9,99 euro pe an, și oferă posibilitatea de filtrare a apelurilor, verificarea setărilor de securitate pe Android și protecție împotriva phishing-ului.

Bitdefender Free

Aplicații pentru antivirus securitate telefon Android Bitdefender Free

Bitdefender Free este soluția ideală pentru cei care caută un antivirus Android esențial, rapid și gratuit, care să țină sub control aplicațiile instalate pe dispozitiv, fără a oferi funcții suplimentare, cum ar fi localizarea dispozitivului sau blocarea apelurilor necunoscute.

Pentru o protecție mai completă, este disponibilă suita Bitdefender Mobile Security, care costă 0,99 euro pe lună sau 9,95 euro pe an. Aplicația o puteți încerca gratuit timp de 14 zile și include, de asemenea, funcții pentru protejarea navigării online, blocarea apelurilor anonime și localizarea dispozitivelor pierdute sau furate.

Alte aplicații pentru antivirus

Dacă aplicațiile menționate mai sus nu v-au convins pe deplin puteți încerca și alte aplicații pentru antivirus și securitate. Mai jos găsiți câteva alternative gratuite. În Magazinul Google Play va trebui să căutați aplicația dorită.

  • Security Master – Antivirus
  • GO Security
  • Virus Cleaner
  • Lookout Security & Antivirus
  • Sophos Mobile Security

Dacă căutați programe antivirus pentru PC sau laptop, avem un articol cu cele mai bune programe pentru securitate și antivirus aici. Antivirus 2019 programe de șters viruși din calculator.