Cum vezi în secret un profil LinkedIn în modul privat

Vrei să vezi un profil LinkedIn fără să știe nimeni? Iată cum vezi în secret un profil LinkedIn în modul privat și anonim.

LinkedIn este o rețea socială de afaceri și locul important dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă sau curios cu privire la ceea ce sa întâmplat cu tipul care a stat lângă tine în birou. Dacă cineva vede profilul tău, este de obicei pentru că este interesat de tine la un nivel profesional așa că vrei să știi, nu?

Ocazional, totuși, veți descoperi că persoana care vă vede profilul și-a ascuns identitatea. Deci știi că cineva privește, dar nu știi cine.

Trebuie să știți că, pentru a împiedica alții să vadă că le-ați văzut profilul, vă pierdeți dreptul de a vedea cine v-a văzut pe voi (cu excepția cazului în care sunteți pregătit să plătiți pentru LinkedIn Premium).

Citește și cum să afli cine se ascunde în spatele unui profil Instagram

cum vezi în secret un profil LinkedIn în modul privat

Cum să navigați privat în LinkedIn

  1. Conectați-vă la LinkedIn de pe PC
  2. Atingeți triunghiul în jos sub fila Me din bara de sus
  3. Selectați „Settings & Privacy
  4. Selectați fila „Privacy’
  5. Derulați în jos la secțiunea „How others see your LinkedIn activity
  6. Faceți clic pe Profile viewing options
  7. Bifați caseta pentru „Private mode” sau ” Private profile characteristics

Modul privat va anonima complet activitatea LinkedIn, în timp ce caracteristicile profilului privat vor dezvălui doar compania pentru care lucrați. Dacă este o companie mare, atunci ar fi dificil pentru cineva să ghicească cine ești.