Cum transferi muzică din iTunes pe un telefon Android

Cum transferi muzică din iTunes pe un telefon Android. Din fericire pentru a transfera muzică din iTunes pe un telefon Android, nu este un lucru greu de făcut. Citiți acest articol cu atenție și veți învăța cum să transferați muzica din iTunes pe un telefon Android.

Cum transferi muzică din iTunes pe un telefon Android

Dacă ați folosit iTunes pentru a transfera muzică pe un iPhone sau iPad, și acum nu mai dețineți dispozitivele de la Apple, sau pur și simplu aveți un telefon Android. Trebuie să știți că puteți transfera muzica din iTunes pe telefonul Android, în mai puțin de 5 minute. Mai jos veți vedea cum să faceți acest lucru.

Cum transferi muzică din iTunes pe Android

Mai întâi, conectați telefonul sau tableta Android la PC. Este posibil să fie necesar să puneți telefonului în modul MTP pentru a transfera fișiere. Fiecare dispozitiv este diferit, dar ceva ar trebui să apară atunci când conectați telefonul la PC și de obicei are o opțiune cum ar fi „USB transfer files„.

Dacă nu apare nimic când conectați dispozitivul la PC, glisați în jos din partea de sus a ecranului și căutați o notificare USB. Apăsați pe acesta și ar trebui să vedeți opțiunile similare celor de mai jos.

Cum transferi muzică din iTunes pe un telefon Android modul de transfer fisiere

Apoi, deschideți File Explorer (tasta Windows + E) și mergeți la folderul de muzică din telefon sau tabletă. Acest folder va trebui să îl lăsați deschis, pentru a transfera muzica.

Dacă telefonul sau tableta are un card SD și doriți să puneți muzica acolo, atunci este posibil să vedeți că acesta apare ca o unitate separată în „This PC„.

Deschideți un alt File Explorer și căutați iTunes music library. Normal ar trebui să fie în: This PC > Music > iTunes > iTunes Media > Music..

Cum transferi muzică din iTunes pe un telefon Android folder cu muzica

Cu cele două ferestre deschise pur și simplu copiați muzica din folderul iTunes în folderul de muzică pe telefonul Android.

Cum transferi muzică din iTunes pe un telefon Android copiere muzica

Dacă ascultați o melodie la radio, și nu știți cine cântă sau cum se numește melodia, avem un articol care vă explică cum să aflați acest lucru, cu telefonul mobil. Cum afli cine cântă o melodie online sau cum se numește melodia.