Cum se schimbă numele de utilizator pe Instagram

Cum se schimbă numele de utilizator pe Instagram. Când ați creat un cont pe Instagram ați ales un username și totul era perfect. Dar pe parcurs v-ați răzgândit, și vi se pare că ar fi mai bine să folosiți un alt nume de utilizator. Vă vom arata cum se schimbă numele de utilizator pe Instagram cu doar câteva clicuri.

Cum se schimbă numele de utilizator pe Instagram

Schimbarea numelui de utilizator afectează contul?

Singurul lucru care se schimbă la cont este numele de utilizator. Toți fanii vor rămâne aceiași, numai că veți apărea în fluxurile lor cu noul nume. Toate pozele vor rămâne la locul lor și toate persoanele pe care le urmați vor fi acolo. Dar cel mai bine este să lăsați aceiași imagine de profil pentru ceva timp, așa vă recunoaște prietenii.

Cum se schimbă numele de utilizator

Este foarte ușor să schimbați numele de utilizator la contul Instagram. Deschideți aplicația (fie pe iOS sau Android) și apăsați pe pictograma cu omuleț din colțul din dreapta jos (din browser pictograma va fi sus în dreapta).

Cum se schimbă numele de utilizator pe Instagram setare cont telefon android

Apoi veți vedea toate informațiile despre cont. La nume de utilizator, tastați noul nume pe care doriți să îl folosiți și atingeți pe pictograma de bifat din partea dreaptă sus pentru a salva modificarea făcută.

Dacă doriți să faceți o captură de ecran la story-ul unui prieten fără ca el să primească notificare, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Captură de ecran (screenshot) pe Instagram fără a trimite notificare.

Iar pentru cei care doresc să descarce poze de pe Instagram avem un articol aici. Descarcă poze și video de pe Instagram.