Captură de ecran (screenshot) pe Instagram fără a trimite notificare

Captură de ecran (screenshot) pe Instagram fără a trimite notificare. Instagram permite utilizatorilor să știe dacă cineva face o captură de ecran la story-ul lor pentru a le oferi tuturor o mai mare securitate.

Captură de ecran (screenshot) pe Instagram fără a trimite notificare

Instagram a început să testeze o nouă caracteristică care notifică utilizatorii atunci când cineva face o captură de ecran la story-ul lor. Această caracteristică a fost văzută de câteva ori în Snapchat și permite utilizatorilor un control mai mare asupra confidențialității acestora.

Cu toate acestea, dacă doriți să faceți o captură de ecran (screenshot) și doriți ca nimeni să nu știe, avem câteva moduri de a face acest lucru în secret.

Captură de ecran (screenshot) pe Instagram fără notificare

Folosirea unor aplicații terță parte pentru a face captură de ecran este probabil cel mai evident mod. Există câteva dintre acestea disponibile în App Store gratuite, cum ar fi Story Reposter fiind cel mai mult utilizat.

Captură de ecran (screenshot) pe Instagram fără a trimite notificare storu reposter

Când deschideți aplicația, puteți căuta utilizatorul la care doriți să faceți o captură de ecran la story-ul lui, găsiți story-ul specificat pe care doriți să îl salvați și apoi faceți o copie pe telefon.

Deschideți Instagram în browser pentru a face captură de ecran fără să știe nimeni

Trucurile simple sunt de obicei cele mai bune și acest lucru nu îl știe mulți utilizatori de Instagram. Deschideți Instagram.com în browserul de pe telefonul vostru sau pe computer și conectați-vă.

Captură de ecran (screenshot) pe Instagram fără a trimite notificare din browser

Acum, puteți face capturi de ecran și nimeni nu va ști, deoarece utilizați browserul în loc de aplicație, astfel încât acesta nu va putea să-și dea seama.

Cu Jailbreak la telefon puteți face captură de ecran la Stories fără să știe nimeni

Dacă utilizați un dispozitiv cu Jailbreak , puteți utiliza Rocket pentru Instagram, care vă va permite să vedeți articole în anonim și să salvați story-ul în telefonul vostru printr-o singură apăsare pe buton.

Captură de ecran (screenshot) pe Instagram fără a trimite notificare rocket

Din păcate, acest lucru va funcționa numai cu un telefoanele care au Jailbreak .

Dacă doriți să aflați cine se ascunde în spatele unui profil Instagram avem un articol despre asta aici.Cum să afli cine se ascunde în spatele unui profil Instagram.