Cum se pune muzică pe un ceas Apple Watch

Cum se pune muzică pe un ceas Apple Watch. În acest articol vom vorbi despre modul în care puteți pune și asculta muzică pe un ceas Apple Watch.

Cum se pune muzică pe un ceas Apple Watch

Cu watchOS 4, Apple Watch este cel mai bun ceas de la Apple. Face lucrurile simple, cum ar fi afișarea controalelor de redare a muzicii atunci când ascultați pe iPhone-ul vostru și multe altele.

Dacă ieșiți afară și nu doriți să luați iPhone-ul cu voi, puteți să descărcați înainte muzica pe Apple Watch și apoi să o ascultați cu căștile bluetooth. Puteți să transferați albume întregi și liste de redare, pur și simplu prin sincronizarea acestora cu iPhone-ul. Ceea ce nu puteți face (cel puțin cu aplicațiile normale) este să sincronizați înregistrările audio și podcasturile).

Cum se pune muzică pe ceas Apple Watch?

Mai întâi, puneți ceasul pe încărcătorul său (da, enervant acest lucru, nu se poate încărca atunci când este la încheietura mâinii) și asigurați-vă că se încarcă corect.

Cum se pune muzică pe ceas Apple Watch

Verificați că Bluetooth-ul este activat pe iPhone, apoi deschideți aplicația Apple Watch și apăsați pe fila My Watch din partea de jos a ecranului. Derulați în jos până când vedeți Music, apoi atingeți pe Add Music.

aplicatia din iPhone pentru muzică pe ceas Apple Watch

Puteți alege albume sau playlisturi pentru sincronizare. În timp ce ceasul se încarcă, muzica ar trebui să se sincronizeze. Dacă deschideți aplicația pentru muzică de pe ceas, ar trebui să vedeți un cerc alb care se rotește pentru a indica faptul că albumul este sincronizat.

Se poate întâmpla că unele sau toate melodiile pe care le doriți sunt deja în ceas. În mod prestabilit, muzica pe care o ascultați pe iPhone va fi sincronizată automat, datorită funcției Heavy Rotation.

Dacă vă abonați la Apple Music, playlisturile favorite vor fi adăugate automat și pe Apple Watch. Pentru a asculta muzică de pe ceasul Apple Watch, va trebui să aveți asociate căștile bluetooth. Dacă nu le aveți conectate va apărea o opțiune de conectare a căștilor.

Dacă doriți să eliminați muzica, pentru a elibera spațiu de stocare pe ceas, în ecranul Add music…, glisați muzica în stânga și apăsați pe Remove. Simplu nu?

Dacă căutați aplicații pentru Apple Watch, avem un articol cu cele mai bune aplicații pentru un ceas Apple Watch. Aplicații pentru Apple Watch 4, 3 sau 2.