Aplicații pentru Apple Watch 4, 3 sau 2

Aplicații pentru Apple Watch 4, 3 sau 2. Tocmai v-ați cumpărat primul Apple Watch, ați experimentat toate caracteristicile și sunteți mulțumit de ceasul minune. Acum căutați aplicații ca să personalizați și mai mult ceasul de la Apple. Problema este că nu știți care sunt cele mai bune aplicații, și nu știți ce aplicație să instalați.

Aplicații pentru Apple Watch 4, 3 sau 2

Ei bine, ați ajuns în locul potrivit. În acest articol vom vorbi despre cele mai bune aplicații pentru Apple Watch. Există foarte multe aplicații, unele gratuite iar altele la plată, de exemplu pentru sport, pentru activitățile zilnice, pentru citirea e-mailurilor și așa mai departe.

Aplicatiile pot fi descărcate direct din Magazinul App Store. Majoritatea aplicațiilor funcționează chiar și atunci când iPhone-ul nu este conectat la ceas, dar sunt și aplicații care necesită conectarea iPhone-ului. Sunt sigur că veți găsi multe aplicații care să vă satisfacă nevoile și că, în cele din urmă, veți fi în măsură să personalizați ceasul.

Cele mai bune aplicații pentru Apple Watch

Dacă citiți acest articol de pe iPhone, pentru a descărca o aplicație, atingeți pe numele ei. În acest fel, veți fi redirecționat direct în App Store și puteți continua cu descărcarea și instalarea. De asemenea, puteți salva numele aplicațiilor care vă interesează, și să le căutați manual în secțiunea aplicației Watch din iOS.

Internet

Să începem cu aplicațiile pentru Apple Watch dedicate comunicării, gestionarea e-mailurilor etc. Acestea sunt aplicații pe care le puteți utiliza pentru a tine legătura cu prietenii sau colegii de muncă.

Aplicații pentru Apple Watch Internet

 • Flipboard – aplicație concepută pentru cei care doresc să rămână la curent cu știrile lor preferate, fără a fi nevoie să meargă și să caute prin alte parți. Pur și simplu selectați subiectele de interes pe iPhone și aplicația propune automat ceea ce trebuie să citiți.
 • Spark – aplicație excelentă pentru primirea și gestionarea e-mailurilor. Acesta suportă aproape toate serviciile disponibile și vă permite să organizați e-mailurile primite într-un mod inteligent.
 • Airmail – O altă aplicație bună care poate fi utilizată ca un client de e-mail alternativ pentru iPhone și Apple Watch. Are o interfață de utilizator frumoasă, vă permite să gestionați mai multe conturi simultan și să accesați diverse servicii. Costă 5,49 euro.
 • Feedly – aplicația care a înlocuit Google Reader de la închiderea acestuia. Este, în esență, cititorul feed-urilor RSS. Aplicația vă permite să țineți cont de toate actualizările recente de la site-urile preferate direct de pe Appel Watch.
 • Facebook Messenger – Aceasta este aplicația de mesagerie Facebook. În varianta Apple Watch, aceasta vă permite să țineți legătura cu prietenii direct de la încheietura mâinii.
 • Telegram – Aceasta este alternativa la WhatsApp.
 • Tweetbot – Pentru Apple Watch aplicația oficială Twitter nu este încă disponibilă, dar Tweetbot este o alternativă destul de bună. Costă 5,49 euro.

Navigație GPS

Doriți să transformați Apple Watch într-un navigator, un instrument util pentru a primi actualizări de trafic? Uitați-vă în lista de mai jos și veți vedea că nu veți regreta. De asemenea, veți găsi și aplicații care folosesc GPS-ul pentru a vă oferi informații despre mediul înconjurător.

Navigație GPS

 • Sygc GPS Navigator & Maps – aceasta este o aplicație avansată de navigare pentru călătorii (vă ajută să nu vă pierdeți). Oferă hărți de înaltă calitate, diverse tipuri de alerte și navigare, și de asemenea, o puteți utiliza offline. Aplicația este gratuită (dar cu achiziții în aplicație pentru a debloca funcțiile Premium).
 • Radarbot: Speedcam Detector – o aplicație excelentă care vă permite să identificați camerele de viteză în timp ce conduceți, aplicația semnalează acest lucru prin avertismente specifice. Este gratuită (dar este disponibilă și într-o versiune Pro cu caracteristici suplimentare).
 • Night Sky – Această aplicație minunată vă permite să cunoașteți fiecare detaliu despre zodiile celeste, pur și simplu va trebui să îndreptați ceasul spre cer. Aplicația este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a debloca funcțiile Premium).
 • AroundMe – Aplicație excelentă prin care puteți obține rapid informații utile despre locul unde vă aflați, dar și despre farmacii, magazine, restaurante, baruri și așa mai departe. Aplicația este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a elimina reclamele).
 • Citymapper – aplicație care ghidează utilizatorii pe drumuri și rute selectate. Oferă informații despre călătorii și orele pentru autobuze, trenuri, metrouri dar și detalii privind traseele de ciclism și locurile unde puteți închiria o bicicletă.
 • Uber – aceasta este o aplicație pentru transport, disponibilă pentru Apple Watch.

Muzică poze și video

Există foarte multe aplicații pentru Apple Watch, dedicate, de asemenea, pentru poze, video și muzică. Mai jos găsiți aplicațiile  care sunt cele mai interesante din categorie. Aruncați o privire și veți vedea că nu veți regreta.

Muzică poze și video pentru Apple Watch

 • Peel Smart Remote & TV Guide – aplicație care transformă Apple Watch într-o telecomandă pentru a gestiona diverse dispozitive pentru redarea audio și video în casă.
 • VLC – Aceasta este versiunea Apple Watch a unuia dintre cele mai populare playere media pentru PC și Mac, care permite utilizatorilor să deschidă și să redea fișiere de diferite tipuri.
 • Shazam – Aceasta este una dintre cele mai cunoscute aplicații din lume. Permite utilizatorilor să afle cine cântă sau cum se numește o melodie. Aplicația este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe funcții).
 • Instagram – Da, fotografiile de pe Instagram pot fi vizualizate direct de la încheietura mâinii datorită aplicației oficiale. Puteți vedea atât feed-urile, cât și activitățile.
 • Pro Camera – vă permite să faceți poze în remote cu iPhone-ul prin intermediul ceasului Apple într-o manieră extrem de profesională. Costă 5,99 euro.
 • NightCap Camera – una dintre cele mai bune aplicații cu care puteți face fotografii luminoase și perfect focalizate chiar și noaptea. Aplicația costă 2,29 euro.
 • Musixmatch – Practic cel mai mare catalog de versuri din lume. Acesta vă permite să vizualizați versurile melodiilor direct pe ecranul ceasului. Aplicația este gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe funcții suplimentare).

Dacă căutați aplicații pentru GoPro găsiți aici. Aplicații pentru GoPro Android sau iPhone.