Aplicații pentru GoPro Android sau iPhone

Aplicații pentru GoPro Android sau iPhone. Produsele de la compania Woodman Labs se numără printre cele mai bune și vă permit să faceți videoclipuri și fotografii de calitate, având capacitatea de a gestiona fotografierea și de a face modificări în timp real prin intermediul aplicației GoPro care trebuie să fie instalată pe smartphone-uri sau tablete .

Aplicații pentru GoPro Android sau iPhone

Aplicațiile în cauză, dezvoltate de GoPro, oferă caracteristici interesante pentru toate nevoile: unele dintre ele vă permit să controlați GoPro de la distanță prin intermediul telefonului smartphone și al tabletei, în timp ce altele vă permit să transferați automat înregistrările realizate pe alte dispozitive sau în cloud, pentru a crea montaje și pentru a face modificări videoclipurilor făcute. Cât costă? Absolut nimic!

GoPro App (Android/iOS/Windows)

Aplicații pentru GoPro Android sau iPhone GoPro App

Prima aplicație GoPro care trebuie luată în considerare este cu siguranță GoPro App, care vă permite să controlați de la distanță camera video. Permite vizualizarea fotografiilor și videoclipurilor, partajarea conținutului preferat și ștergerea unor fișiere suplimentare pentru a elibera spațiu în memoria voastră GoPro. Este disponibilă gratuit pentru dispozitivele Android, iOS și Windows 10 Mobile și este compatibilă cu camerele GoPro Fusion, HERO6, HERO5, HERO4, HERO, HERO3 +, HERO3 și HERO +.

Aplicații pentru GoPro: Quik (Android/iOS)

Aplicații pentru GoPro Android sau iPhone Quik aplicatie

O altă aplicație pentru GoPro este Quik, disponibilă pentru dispozitive Android și iOS. Este o aplicație care vă permite să editați atât videoclipurile realizate cu GoPro cât și cele disponibile în galeria dispozitivului în uz, având capacitatea de a crea filmulețe scurte (în format social) începând de la zero și de a aplica teme predefinite, și efecte audio și video.

Aplicații pentru GoPro :Splice (iOS)

Aplicații pentru GoPro Android sau iPhone Splice

Printre aplicațiile dezvoltate de GoPro se numără și Splice, un editor simplu și puternic pentru iPhone/iPad, care vă permite să creați videoclipuri personalizate pornind de la fotografii și videoclipuri capturate cu GoPro și cu telefonul mobil. De asemenea, vă permite să aplicați tranziții și efecte, obținând rezultate profesionale pe care le puteți împărtăși cu doar câteva clicuri pe platforme precum YouTube, Instagram, Facebook și Vimeo. O soluție asemănătoare cu aplicația Quik, dar care vă permite să vă asigurați creativitatea.

Passenger (Android/iOS)

Aplicații pentru GoPro Android sau iPhone Passenger

Dacă dețineți o dronă GoPro Karma puteți considera Passenger, o aplicație care, așa cum sugerează și numele, vă permite să vă transformați într-un pasager și să urmăriți în timp real filmarea, cu posibilitatea de a avea controlul camerei. Este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS.

Alte Aplicații pentru GoPro

Pe lângă soluțiile propuse și dezvoltate anterior de GoPro, există și alte aplicații GoPro pe care le puteți lua în considerare. Unele vă permit să importați videoclipuri înregistrate cu camera video și să creați filmulețe personalizate, altele chiar să creeze automat videoclipuri cu ajutorul unei funcții de analiză a mișcării. Mai jos găsiți câteva dintre cele mai interesante.

  • Antix (Android / iOS): este o aplicație de editare video complet gratuită, care nu aplică filigrane. Acesta vă permite să importați fișiere pe dispozitiv, dar și direct din GoPro. Printr-un sistem complex de analiză a mișcărilor, este capabilă de a monta automat clipuri video.
  • iMovie (iOS): este una dintre cele mai bune aplicații gratuite pentru editare de videoclipuri pe iPhone/iPad. Puteți crea filmulețe de la zero cu teme predefinite, importând videoclipuri filmate chiar și cu drone sau camere GoPro.
  • Movie Edit Touch (Android): această aplicație transformă dispozitivul într-un studio video portabil. Vă permite să editați filme cu funcții de tăiere, reglarea contrastului, luminozitate și culori, obținând rezultate excelente.

Dacă doriți să faceți video cu poze pe Android sau iPhone avem un articol aici. Aplicații pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone.