Cum se instalează un VPN pe Android TV

Dacă alegeți una dintre numeroasele aplicații VPN disponibile pe Google Play, este ușor să configurați și să utilizați o rețea VPN pe televizorul vostru Android. Iată cum se instalează un VPN pe Android TV.

Cum se instalează un VPN pe Android TV

VPN-urile pot oferi o mulțime de beneficii, de la furnizarea de browsere sigure la accesarea conținutului blocat, cum ar fi Netflix. Puteți obține VPN-uri pentru iOS, Android, Mac și PC, de ce ar trebui ca Android TV să fie diferit?

Desigur, cu Android TV, abilitatea de a accesa conținutul blocat este extrem de dorit; imaginați-vă posibilitatea de a vă schimba locația pentru a accesa conținut blocat pe Netflix.

Totul este posibil cu ajutorul unei rețele VPN, deși trebuie să recunoaștem că nu toate VPN-urile sunt create în mod egal, și au abilitatea de a păcăli site-uri de streaming precum Netflix .

Nu este vorba numai de accesul la conținutul geo-blocat; VPN-urile vă pot proteja împotriva hackerilor care vă văd activitatea online, precum și oprirea ISP-ului vostru de a colecta informații despre comportamentul vostru online. Dacă sunteți concentrați asupra confidențialității, utilizarea unui VPN reprezintă calea de urmat.

Vestea bună este că, dacă optați pentru una dintre numeroasele aplicații VPN disponibile pe Google Play, este ușor să configurați și să utilizați o rețea VPN pe televizorul vostru Android. Iată cum.

Ce furnizori VPN oferă aplicații pentru Android TV?

Deși există o mulțime de furnizori VPN din care puteți alege, nu toate oferă aplicații Android TV. În timp ce ați putea să încărcați o aplicație mobilă pe Android TV, este mult mai ușor să vă înscrieți la furnizor care are deja aceste aplicații.

Dintre cele disponibile pe Google Play, vă recomandăm:
ExpressVPN
NordVPN
Goose VPN
PureVPN
IPVanish

Cum se instalează un VPN pe Android TV

  1. Deschideți Google Play și cautați furnizorul VPN la alegere.
  2. Deschideți aplicația VPN la alegere.
  3. Conectați-vă sau înscrieți-vă gratuit (în funcție de furnizor).
  4. Urmați informațiile de pe ecran pentru a configura VPN-ul pe Android TV.

Cam atăt, după cum se vede este foarte simplu să folosiți un VPN pe Android TV. Pentru PC avem un articol aici. Cum se configurează un VPN pe un PC Windows

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *