Cum se instalează un VPN pe Android TV

Cum se instalează un VPN pe Android TV. Dacă alegeți una dintre numeroasele aplicații VPN disponibile în Magazin Google Play, este ușor să configurați și să utilizați o rețea VPN pe televizorul vostru Android. În acest articol vom vorbi despre cum puteți instala un VPN pe Android TV.

Cum se instalează un VPN pe Android TV rapid si simplu

VPN-urile pot oferi o mulțime de beneficii, de la furnizarea de browsere sigure la accesarea conținutului blocat, cum ar fi Netflix. Puteți obține VPN-uri pentru iOS, Android, Mac și PC, de ce ar trebui ca Android TV să fie diferit?

Desigur, cu Android TV, abilitatea de a accesa conținutul blocat este extrem de dorit, imaginați-vă posibilitatea de a vă schimba locația pentru a accesa conținut blocat pe Netflix.

Totul este posibil cu ajutorul unei rețele VPN, deși trebuie să recunoaștem că nu toate VPN-urile sunt create în mod egal, și au abilitatea de a păcăli site-uri de streaming precum Netflix.

Nu este vorba numai de accesul la conținutul geo-blocat, VPN-urile vă pot proteja împotriva hackerilor care vă văd activitatea online, precum și oprirea ISP-ului vostru de a colecta informații despre comportamentul vostru online. Dacă sunteți concentrați asupra confidențialității, utilizarea unui VPN este calea de urmat.

Vestea bună este că, dacă optați pentru una dintre numeroasele aplicații VPN disponibile pe Google Play, este ușor să configurați și să utilizați o rețea VPN pe televizorul vostru Android. Vă întrebați cum? Ei bine, mai jos veți găsi răspunsul!

Aplicații VPN pentru Android TV

Deși există o mulțime de servicii VPN din care puteți alege, nu toate oferă aplicații pentru Android TV. În timp ce ați putea să instalați o aplicație mobilă pe Android TV, este mult mai ușor să vă înscrieți la un serviciu care are deja aceste aplicații.

Dintre cele disponibile pe Google Play, puteți încerca următoarele VPN-uri din lista de mai jos:
ExpressVPN
NordVPN
Goose VPN
PureVPN
IPVanish

Cum se instalează un VPN pe Android TV

  1. Deschideți Magazin Google Play și căutați un serviciu VPN la alegere.
  2. Deschideți aplicația VPN la alegere.
  3. Conectați-vă sau înregistrați-vă gratuit (în funcție de serviciu).
  4. Urmați informațiile de pe ecran pentru a configura VPN-ul pe Android TV.

Cam atât, după cum puteți vedea, este foarte simplu să folosiți un VPN pe Android TV. Pentru calculator avem un articol separat. Cum se configurează un VPN pe un PC Windows.