Cum se instalează aplicațiile pe sandbox

Asigurați-vă că aplicațiile suspecte nu dăunează sistemului vostru instalându-le mai întâi pe sandbox .Iată cum se instalează aplicațiile pe sandbox foarte ușor și simplu urmăriți pașii necesari de mai jos.

cum se instalează sandbox

Folosirea unui sandbox pe calculator poate fi de neprețuit dacă testați ceva în care nu aveți încredere. Dacă vi se va da un stick USB și doriți să aruncați o privire sau să descărcați ceva din el, dar credeți că ar putea conține viruși, deschiderea acestuia cu sandbox este calea pentru a vă asigura că PC-ul vostru este protejat.

Un Sandbox este un mediu virtual separat de restul calculatorului, unde puteți instala, deschide și utiliza programe de care nu aveți încredere în întregime.

Există mai multe opțiuni bune pentru software-ul sandbox, inclusiv BufferZone, Sandboxie și SHADE Sandbox fiind unele dintre cele mai renumite. Vom folosi Sandboxie în ghidul nostru, fiind ușor de utilizat și liber de descărcat și vă vom arăta cum să instalați aplicațiile în siguranță.

Am creat un ghid rapid pentru modul de instalare a aplicațiilor și programelor de mai jos, dar este important să citiți ghidul de utilizare mai detaliat de la Sandboxie.

Cum se instalează aplicații în Sandboxie

Accesați site-ul Sandboxie și descărcați ultima versiune de client.
Când instalați Sandboxie, îl veți putea găsi atât pe desktop, cât și în bara de sarcini din dreapta jos.Deschideți-l și mergeți la Sandbox> DefaultBox> Run Sandboxed> Run Web Browser.

aplicațiile pe sandbox

Browserul web care se deschide va fi rulat în Sandboxie.Veți putea afla dacă aplicația este izolată de către bara galbenă care înconjoară fereastra.

Acum puteți descărca un program din interiorul acestui browser, instalați-l și deschideți-l accesând caseta Sandbox> Default Box> Run Sandboxed> Run Any Program.

Această metodă va instala programele într-un dosar separat, care va corespunde cu dosarul real în care ar fi trebuit să fie instalat, dacă nu ar fi fost instalat în sandbox.

Orice modificări care se fac sunt stocate în spațiul de lucru, astfel încât, dacă programele face ceea ce nu doriți, puteți să terminați procesul și să îl ștergeți și nu va afecta calculatorul.