Cum se face tonuri de apel pentru Android sau iPhone

Cum se face tonuri de apel pentru Android sau iPhone. Dacă nu știți cum se face tonuri de apel pentru Android sau iPhone 8, 7, 5, 4 sunteți în locul potrivit. Când cumpărați un telefon nou aveți la dispoziție câteva tonuri de apel prestabilite de producătorul telefonului.

Cum se face tonuri de apel pentru Android sau iPhone

Mai multe tonuri de apel le puteți descărca direct de pe internet deja făcute, dar ce faceți dacă doriți să folosiți un ton de apel personalizat de voi? Ei bine vom vorbi despre un program care vă va ajuta să faceți tonuri de apel pentru telefonul vostru Android sau iPhone.

Tonuri de apel pentru iPhone sau Android

Cum se face tonuri de apel pentru Android sau iPhone AVGO Free Ringtone Maker

Vom vorbi despre AVGO Free Ringtone Maker, un program gratuit și foarte ușor de folosit. Programul poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) cu ajutorul acestui program puteți transforma fișiere audio sau video în tonuri de apel pentru toate tipurile de smartphone-uri, Android sau iPhone dar și pentru telefoane mai vechi.

Programul acceptă cele mai importante formate de fișiere cum ar fi, WAV, FLV, MP4, MOV, DivX, 3GP, și MP3.

Cu ajutorul programului AVGO Free Ringtone Maker puteți, face un singur ton de apel dintr-un singur fișier, sau să faceți mai multe tonuri de apel selectând mai multe fișiere simultan.

Pentru a crea un ton de apel deschideți programul și faceți clic pe Open file, aici selectați un fișier sau mai multe și specificați partea audio care urmează a fi tăiată. Selectați un folder unde tonurile de apel vor fi salvate și faceți clic pe CREATE RINGONE NOW!.

La terminarea procesului de conversie veți găsi tonurile de apel în folderul selectat. De aici puteți încărca tonurile de apel pe telefon fie prin cablu USB, sau Bluetooth asta dacă folosiți un laptop.

Acest program care face tonuri de apel pentru Android sau iPhone îl puteți descărca de pe site-ul softpedia prin apăsarea butonului Download din partea stângă pe site.

Dacă nu știți cum să setați un ton de apel pe telefonul Android, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Setare ton de apel (ringtone) pentru telefon Android.