Cum se descarcă video de pe Facebook pe PC

Cum se descarcă video de pe Facebook pe PC. Pe Facebook, se încarcă o cantitate mare de conținut diferit în fiecare zi, inclusiv videoclipuri. În unele cazuri, este posibil să fie util sau necesar să descărcați unul sau mai multe videoclipuri de pe Facebook direct pe calculatorul vostru.

Cum se descarcă video de pe Facebook pe PC

Cu toate acestea, pe Facebook nu există opțiuni speciale, prin care puteți descărca videoclipurile pe PC.

Pentru a rezolva aceasta problemă, este posibil să recurgeți la utilizarea unui program special și util, cum ar fi AVGO Free Facebook Downloader.

Acesta este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care de fapt vă permite să descărcați videoclipuri de pe Facebook.

Software-ul este caracterizat printr-o interfață de utilizator foarte simplă și foarte intuitivă, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

Pentru a descărca un video, trebuie doar să copiați adresa URL a paginii Facebook și să o inserați în secțiunea corespunzătoare a aplicației (în majoritatea cazurilor, linkul o dată copiat este inserat automat în fereastra programului).

Înainte de a începe descărcarea la un videoclip, puteți alege rezoluția acestuia și formatul preferat (AVI, MKV, iPhone, iPad, WMV sau Android).

Pentru a descărca videoclipul, faceți clic pe butonul Download.

Din panoul de configurare al programului AVGO Free Facebook Downloader, accesibil făcând clic pe pictograma roată din partea dreaptă sus a ferestrei, puteți modifica directorul implicit pentru a descărca videoclipurile și specificați, dacă este necesar , proxy-urile.

Pentru a descărca pe PC sau laptop acest program care descarcă video de pe Facebook, conectați-vă la site-ul softpedia și faceți clic pe butonul Download Now situat în partea stânga sus.

Avem un alt articol care vă poate fi de folos, mai ales dacă nu doriți să instalați programe pe PC pentru a descărca video de pe Facebook, puteți face acest lucru direct online. Descarcă video de pe Facebook online pe PC.