Cum să pui același nume la două fișiere sau foldere

Cum să pui același nume la două fișiere sau foldere. În acest articol vom vorbi despre un program gratuit care vă ajută să puneți același nume la două fișiere sau foldere.

Cum să pui același nume la două fișiere sau foldere

După cum știți nu este posibil să atribuiți același nume la două fișiere sau foldere din același folder. Deci, în cazul în care, de exemplu, este necesar să atribuiți un anumit nume unui anumit folder, va fi mai întâi necesar să redenumiți folderul cu numele dorit și apoi să continuați să îl aplicați schimbând numele noului folder.

Utilizatorii care, din diverse motive, trebuie să efectueze procedura menționată mai sus, vor găsi cu siguranță foarte util programul Swap’em.

Program de pus același nume la două fișiere sau foldere

Swap’em este un program complet gratuit, este portabil (pentru a fi utilizat nu va fi necesar să efectuați nicio instalare și poate fi copiat foarte simplu pe un stick USB) și compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care vă permite să schimbați rapid și ușor numele la două fișiere sau foldere pur și simplu utilizând comanda corespunzătoare care va fi adăugată la meniul contextual sau, alternativ, prin glisarea elementelor asupra cărora trebuie acționat direct din fereastra programului.

Pe lângă faptul că vă permite să schimbați numele la două fișiere sau două foldere, programul Swap’em vă permite să efectuați aceeași operație și schimbând conținutul acestora.

În funcție de poziția de origine a elementelor asupra cărora trebuie să acționați, va fi posibil să adăugați fișiere și foldere unul câte unul sau într-o singură operație prin intermediul panoului de setări al programului va fi posibil să modificați metoda de schimbare a numelui și a conținutului.

Caracteristicile programului Swap’em

  • Poate schimba numele fișierelor din același folder, precum și din diferite foldere
  • Fișierele pot fi trase și plasate, ceea ce face munca foarte ușoară și rapidă.
  • Interfața este foarte simplă încât toate opțiunile sunt ușor vizibile.
  • Funcționează foarte rapid și nu afectează conținutul fișierelor.
  • Poate fi adăugat cu ușurință în meniul contextual din Windows.

De fiecare dată după ce ați schimbat numele la fișiere sau foldere programul va afișa, de asemenea, o notificare specifică direct în bara de activități. Programul este compatibil cu următoarele sisteme de operare: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 și Windows 10.

Download programul Swap’em

Vă întrebați de unde puteți descărca acest program care vă ajută să puneți același nume la două fișiere sau foldere? Ei bine, pentru download dați click pe acest link. Mai precis veți ajunge pe site-ul softpedia.com, pe pagina programului dați click pe butonul Download Now (în partea stângă pe pagină), pe pagina care se deschide dați click pe link-ul Softpedia Secure Download (US) și salvați arhiva FIfmIKy3rwP_Swap-em-v1.11.9.21.zip pe calculator.

Dacă doriți să descărcați conținutul unui site pe calculator, vă sfătuiesc să citiți un articol în care am prezentat o listă cu cele mai bune programe pentru descărcarea site-urilor pe PC. Descarcă site-uri întregi pe calculator.