Localizare adresa IP din e-mail Yahoo, Gmail sau Outlook

Localizare adresa IP din e-mail Yahoo, Gmail sau Outlook. Atunci, când vă spune cineva că vă poate găsi adresa de domiciliu știind IP-ul vostru, glumește. Când ne conectăm la Internet, furnizorul nostru atribuie dispozitivului în uz o adresă IP unică, care o identifică pe Internet. Acest IP este constituit dintr-un grup de patru numere, între 0 și 255 și separat de un punct (de ex. 217.201.196.16).

Localizare adresa IP din e-mail Yahoo, Gmail sau Outlook

Cu toate acestea, singurul lucru pe care noi muritorii obișnuiți ni se permite să facem este să găsim o adresă IP obținând informații generale despre zona în care este prezent dispozitivul care utilizează conexiunea. De fapt, există instrumente speciale folosite pentru acest scop, dar nu vă permit să cunoașteți prin adresa IP numărul de stradă și chiar numărul de telefon, sau numele și prenumele a unei persoane.

Cum găsești o adresă IP
Cum găsești o adresă IP

În acest articol vom vedea modul de localizare adresa IP din e-mail Yahoo, Gmail sau Outlook. Dar înainte de a face acest lucru, trebuie să știți cum să aflați o adresă IP.

Cu referire specifică la posibilitatea localizării unui IP, este exclusiv cea externă, adică cea cu care este identificată o rețea de internet. O adresă IP publică poate fi statică (adică nu se schimbă niciodată) sau dinamică (adică se schimbă la intervale regulate sau la fiecare modificare nouă).

Pentru a găsi adresa IP a unei persoane, aveți la dispoziție diferite sisteme. Printre cele mai cunocute există posibilitatea exploatării serviciului de e-mail utilizat. Mai exact, trebuie doar să găsiți adresa IP a expeditorului consultând antetul mesajelor primite, adică raportul care prezintă toate detaliile tehnice ale mesajelor primite.

Pentru a găsi adresa IP a expeditorului prin e-mail, trebuie să deschideți e-mailurile primite și să urmați instrucțiunile de mai jos, pe baza clientului sau a serviciului de poștă electronică pe care îl utilizați. În toate cazurile, adresa IP a expeditorului este ceea ce vi se arată în mesajul Received.

Outlook Express – Selectați opțiunea Proprietăți din meniul Fișier și, în fereastra care se deschide, accesați fila Detalii și faceți click pe butonul Mesaj original.

Apple Mail – Selectați e-mailul care vă interesează, selectați elementul Vizualizare din bara de meniu, mutați cursorul la mesaj și alegeți formatul sursă.

Mozilla Thunderbird – Selectați elementul sursă, mesaj din meniul Vizualizare.

Gmail – Faceți click pe butonul cu săgeată situat în partea dreaptă sus a casetei de mesaj și selectați elementul Afișați originalul din meniul care se deschide.

Outlook.com – Deschideți e-mailul care vă interesează și apoi faceți click pe meniul derulant din dreapta sus, lângă butonul Răspundeți, apoi selectați opțiunea Vizualizare sursă mesaj din meniul care se deschide.

Yahoo Mail – Deschideți e-mailul care vă interesează, faceți click pe meniul Mai multe. Acesta este în partea de sus în partea dreaptă și apoi dați click pe Afișați antetul complet.

Notă: pentru expeditorii care utilizează e-mailurile web, adresa IP poate fi înlocuită cu cea a serverelor de servicii de poștă electronică și, prin urmare, nu mai corespunde cu cea reală. În acest caz, sistemul în cauză s-ar putea dovedi a fi inexistent.

Aplicații de localizat o adresă IP

Acum o să vă explic cum să găsiți locația unui IP. Aveți mai multe instrumente pe care le puteți folosi pentru scopul în cauză, puteți folosi servicii online, sau aplicații (în cazul specific al smartphone-urilor și tabletelor). Să vedem care sunt serviciile și mai ales cum se folosesc. Toate serviciile și aplicațiile sunt gratuite și foarte simplu de utilizat.

What Is My IP Address (Online)

Acesta este un serviciu online care vă permite să obțineți informații foarte detaliate despre o adresă IP care indică furnizorul de telefonie care furnizează conexiunea la Internet și locația geografică.

Vă întrebați cum să folosiți acest site? Ei bine, este nevoie de mult mai mult timp să vă explic decât să o faceți. Trebuie doar să vizitați pagina apoi să introduceți în câmpul de căutare în mijlocul paginii adresa IP în legătură cu care doriți să aflați mai multe detalii și să faceți click pe butonul Get IP Details.

Pe pagina pe care o veți vedea, puteți vizualiza toate informațiile referitoare la IP-ul introdus anterior, inclusiv furnizorul, tipul de IP, orașul, coordonatele geografice și codul poștal. De asemenea, puteți vizualiza locația geografică la IP direct pe hartă, cea pe care o găsiți în partea de jos a ecranului.

IP-address (Online)

Un alt serviciu online pe care îl puteți folosi pentru a obține informații referitoare la locația unei adrese IP este IP-address.com.

Pentru informații despre localizare adresa IP, primul pas pe care trebuie să-l faceți este să accesați pagina principală a site-ului, tastați în câmpul de căutare din colțul din dreapta sus adresa IP și apoi dați click pe butonul cu lupa care este în dreapta.

Pe pagina pe care o veți vedea, veți găsi detalii cum ar fi orașul și țara în legătură cu adresa IP, ISP-ul, etc. Există, de asemenea, o hartă care prezintă locația geografică la IP pe baza datelor identificate.

Dacă doriți să aflați distanța geografică dintre o anumită adresă IP și alta, faceți click pe  IP Address Distance în partea de sus, pe bara neagră și completați câmpurile de sub adresa IP # 1 și adresa IP # 2 introducând cele două adrese IP și apoi dați click pe butonul Show Distance.

În pagina care va fi deschisă, veți afla distanța dintre cele două adrese și cât timp este nevoie pentru a ajunge de la un punct la altul.

IP Checker (Android)

Dacă folosiți un mobil și este un smartphone sau o tabletă Android, în loc să utilizați unul dintre serviciile online de mai sus, folosiți aplicația: IP Checker. Aplicația este gratuită și vă permite să localizați o adresă IP, precum și să obțineți toate celelalte detalii. Aplicația integrează, de asemenea, alte instrumente utile pentru a găsi celelalte dispozitive conectate la rețeaua utilizată și pentru a accesa direct pagina de configurare la router.

Localizare adresa IP cu IP Locator (iOS)

Dacă utilizați un dispozitiv iOS, încercați aplicația IP Locator, aceasta este o aplicație gratuită și este ușor de utilizat. Așa cum spune și numele în sine, este o aplicație care, odată pornită, vă permite să localizați o adresă IP și să aflați mai multe detalii legate de aceasta.

Pentru a folosi aplicația va trebui s-o descărcați din App Store. Pentru a face acest lucru, accesați direct de pe telefonul sau tableta voastră link-ul de mai sus și apoi faceți click pe butonul Get/ Install din ecranul care apare, sau puteți căuta direct introducând numele în câmpul corespunzător din App Store.

Apoi, deschideți IP Locator prin atingerea pe pictograma care a fost adăugată pe ecranul de pornire și apoi apăsați pe butonul IP care se află în partea inferioară și inserați în câmpul corespunzător de pe ecran, adresa IP sau Domain Name (numele la site) pentru care doriți să primiți mai multe detalii. Apoi, atingeți pe Locate IP și așteptați câteva momente pentru a primi răspunsul corespunzător.

În ecranul care se va deschide puteți vizualiza detalii cum ar fi orașul, regiunea, statul, codul poștal și coordonatele geografice, informații despre ISP, ora locală, tehnologia de conectare utilizată și multe altele.

Dacă doriți să ștergeți sau să dezactivați un cont de Instagram, citiți un articol dedicat acestui subiect. Șterge definitiv sau dezactivează un cont de Instagram.

Comments 7

 • am cunoscut pe instagram intamplator o doamna care spunea ca este in afghanistan fiind in armata americana in urma discutiilor avute cu ea nu mai sunt asa convins ca se afla in afghanistan as putea sa localizez adresa ip dupa adresa ei de mail? problema este ca nu am receptionat nici un mail de la ea toate discutiile sau purtat pe instagram.va multumesc anticipat pentru raspuns.

  • Va trebui să trimiți un link persoanei respective dacă vrei să afli adresa IP. Dacă nu ai primit niciodată un e-mail de la ia, folosește site-ul Grabify IP Logger. Copiază link-ul de la profilul tău de Instagram iar pe site va trebui să dai paste la link în caseta unde scrie Enter a valid url, apoi va trebui să dai click pe butonul Create Url.

   Pe pagina care se deschide va trebui să copiezi codul din dreapta de la Tracking Code și link-ul din dreapta unde scrie New URL. Acesta este link-ul pe care va trebui să îl trimiți pentru a afla adresa IP. Când ești sigur că persoana a accesat link-ul intră din nou pe site și tastează codul Tracking Code în aceiași casetă unde ai creat link-ul. Acum va trebui să dai click pe butonul Tracking Code pentru a afla adresa IP. Pentru mai multe detalii despre adresa IP poți folosi site-ul IP Tracker sau site-uri similare.

 • Ce puteți să-mi spuneți despre aceasta adresă de email care apare pe un site
  Adresa este ….
  Am fost înșelat prin intermediul ei.

  • Pare totul normal despre site-ul lor, se pare că sunt serioși nu vei găsi comentarii negative pe internet despre acest site. Dacă ai contactat acest Service auto pentru a cumpăra o mașină de epocă sau altceva, și nu ai primit răspuns, probabil va trebui să mai aștepți, sâmbăta și duminica sunt închiși.

 • buna, cum pot afla detalii despre un facebook user care imi trimite mesaje tendentioase, in conditiile in care singura info pe care o am este ca la profilul social apare un numar?Am vreo sansa sa il localizez sau sa aflu ceva despre el?
  Merci

  • Cel mai simplu este să raportezi profilul sau să îl blochezi, așa nu vei mai primi mesaje.

 • Buna ziua,
  Ma intereseaza sa stiu cand a fost creeata o adresa de email: luna si anul. Atat. Se pot afla doar aceste detalii?