Cum să deblochezi un telefon Android dacă ai uitat codul de deblocare

Ați uitat parola de blocare a ecranului pe dispozitivul Android? Ei bine, sa întâmplat și la cei mai pricepuți utilizatori, deci nu este nimic nou. Iată câteva soluții dacă ați uitat codul PIN sau modelul de deblocare. Cum să deblochezi un telefon Android dacă ai uitat codul de deblocare.

Cum sa deblochezi un Telefon Android dacă ai uitat codul de deblocare

Reset Lock Screen App Bypass

Este posibil ca această opțiune să nu funcționeze cu toate dispozitivele.

1.De pe un computer, vizitați magazinul Google Play. Instalați aplicația Reset Screen Lock pe dispozitivul Android.
2.Deschideți aplicația din zona de notificare și utilizați aplicația pentru a debloca ecranul.

Deblocare telefon Samsung

Dacă utilizați un dispozitiv Android Samsung Galaxy și ați utilizat un cont Samsung, este posibil să vă puteți debloca dispozitivul de pe pagina Samsung Account.

Resetarea din fabrică

Dacă opțiunile de mai sus nu funcționează, din nefericire, va trebui să resetați din fabrică dispozitivul. Datele pe care le-ați stocat în memorie vor fi șterse. Acestea includ date cum ar fi imagini, videoclipuri, muzică sau date salvate despre jocuri etc. Aproape toate aplicațiile vor fi pierdute dacă nu au fost instalate pe cardul SD. Datele personale aflate pe cardul SD, precum fotografiile și muzica, sunt în siguranță și disponibile pentru utilizare. Iar datele care au fost sincronizate cu Google, cum ar fi e-mailurile și contactele se pot recupera din nou pe dispozitiv.

Resetare din fabrică din Device Manager

1.Asigurați-vă că dispozitivul este pornit și conectat la Internet prin Wi-Fi.
2.De pe un PC, vizitați pagina Google Find My Device (Găsește-mi dispozitivul).
3.Selectați dispozitivul, apoi alegeți Ștergeți.
4.Selectați din nou Ștergeți.
5.Odată ce resetarea este finalizată, configurați din nou dispozitivul Android.

Resetarea din fabrică prin combinația butoanelor

Producătorii oferă o modalitate de a reseta telefonul înainte ca acesta să se încarce în sistemul de operare Android. Aceasta implică de obicei apăsarea unui buton sau a unei combinații de butoane în timp ce se deschide telefonul.

Aproape fiecare dispozitiv are un mod diferit pentru acest lucru. Din păcate, mulți producători nu furnizează instrucțiuni pentru resetarea din fabrică sau ce butoane trebuiesc folosite. HTC este unul dintre puținii producători care furnizează aceste informații în manualul de utilizare.

Dacă aveți un dispozitiv de la un alt producător, va trebui să căutați pe Google pentru instrucțiuni, dacă nu lăsați un comentariu cu modelul telefonului pentru a primi ajutor din partea noastră.

După ce obțineți instrucțiunile și efectuați resetarea din fabrică, veți putea accesa dispozitivul fără probleme. Iar dacă doriți să resetați parola la iPhone, avem un articol dedicat acestui subiect. Resetare parola (codul de blocare) iPhone sau iPad.

Comments 7